Tiller 2 6 - 2 Leksvik

Postet av Marius L. Larsen den 27. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): Herrer-2 topper tabellen i det de tar sommerferie etter nok en seier.

Denne gjengen leder 6. divisjon avdeling 4. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter å imponere i 6. divisjon menn. Mandag kveld sto Leksvik på motsatt halvdel, et lag som så langt har vært det eneste som har slått Tiller 2 (i åpningskampen på bortebane, red. anm.), og det som var vårens siste offisielle Tiller-kamp.

Men våre gutter tok kraftig revansje, selv om gjestene fra fosenhalvøya tok ledelsen etter ti minutter på et spektakulært volleyskudd fra skrått hold i lengste hjørne.

Åtte minutter senere fikk Tiller 2 tildelt straffespark som Morten Torset satte sikkert i mål, og i det 25. spilleminutt stanget Geir Øyvind Sjømæling blåtrøyene i ledelsen på et frispark fra Olav Bleivik Wist.

Hattrick-Torset

Ikke lang tid senere økte Marius Torset ledelsen til 3-1 da han dro fram et herlig soloshow før han satte ballen så vidt forbi keeper fra skrått hold, men Leksvik ga seg ikke og reduserte åtte minutter før pause.

I andre omgang var det derimot ingen tvil om hvor seieren skulle havne.

En styring fra Morten Torset på broder Marius' innlegg og et hælspark-/sidebrassemål fra Are Slettahjell på Wists corner sørget for henholdsvis 4- og 5-2 kort tid etter sidebytte, og da Morten Torset satte inn sitt tredje - og Tiller 2s sjette - for dagen åtte minutter før full tid, kunne hjemmelaget juble over topplassering i avdelingen i det laget tar en fortjent sommerferie.