- Overveldet over den raske responsen

Postet av Marius L. Larsen den 2. Jun 2017

Tiller IL Fotball mottok sjekken fra MelhusBanken fredag ettermiddag.

Kasserer Heidi Harsvik Alstad (t.v.) mottar sjekken fra MelhusBanken. Begge foto: Gro Merethe Nerland.


27. april var det duket for verdens enkleste dugnad i regi Tiller Idrettslag Fotballs samarbeidspartner MelhusBanken. I potten lå 200 000 kr som skulle fordeles på totalt 12 klubber, der hver klubb kunne nå et maksbeløp på 25 000 kr etter at hver stemme ga 100 kr.

Vi opplevde en massiv respons fra våre følgere i sosiale medier, der delingsaktiviteten gikk varmt for seg. Dette førte til at Tiller IL Fotball nådde maksbeløpet i en rekordfart på under fire timer.

I ettermiddag mottok leder Gro Merethe Nerland og kasserer Heidi Harsvik Alstad sjekken på 25 000 kr fra MelhusBanken, et beløp som kommer svært godt med i klubbens store prosjekter som fotballhuset på TOBB Arena og 9-erbane på Starrmyra.

- Vi er overveldet over den utrolig raske responsen fra våre medlemmer og følgere i forbindelse med denne dugnaden, og det viser hvor viktig Tiller Fotball er for både store og små. Med store og små prosjekter som vi håper å realisere i snarlig framtid til glede for alle sammen, er dette et kjærkomment tilskudd, sier Nerland.


Vil du være med på laget som arbeider med våre historiske prosjekter som vi håper å realisere innen kort tid? Ta kontakt med oss på fotball@tiller.idrett.no.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.