Sterk seier over Molde

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2023

(Tiller 3 - 0 Molde) TOBB ARENA SØR: Kvinnelaget kjørte over Molde og vant fullt fortjent lørdag ettermiddag.

Denne gjengen jubler for nok en herlig trepoenger i 2. divisjon.

* Store sjanser begge veier i første omgang
* Tiller mer aggressive etter sidebytte
* Berg-Johansen scoret to mål på få minutter
* Gulstad avsluttet ballet på lekkert vis

De blåkledde fra Tillerbyen ønsket å bygge videre på den gode rekken med både prestasjoner og resultater de siste ukene, og det var ikke noe tvil om at trønderne var aggressive i starten mot et Molde-lag som jakter opprykk til 1. divisjon.

Etter bare 35 sekunder ble Sandra Aardahl Gulstad spilt gjennom på høyresiden. Hun skjærte innover og fyrte løs fra skrått hold, men ballen føyk like utenfor lengste stolperot.

Litt ut i omgangen haglet det med sjanser begge veier. Siri Berg-Johansen skjøt rett på keeper fra kloss hold, og den nevnte angriperen fikk en ny stor mulighet rett før pause. Hun rundet keeper og skjøt mot det åpne målet, men der hadde en Molde-spiller stilt seg i siste liten og hindret mål med hæla.

Gjestene fra rosenes by hadde også to store sjanser. Først traff de tverrliggeren på et skudd fra 20 meter, og ikke lenge etterpå reddet Tiller-keeper Kaisa Øien Aune glimrende på et skudd fra kloss hold etter et frispark.

Berg-Johansen herjet

Hjemmelaget fortsatte å angripe også etter sidebytte, selv om Molde hadde initiativet de første minuttene av andre omgang.

Etter litt stanging og om og men, så kom det forløsende målet. I det 70. spilleminutt dro Emma Kalvøy Bye seg innover i banen og fyrte løs, der keeper ga retur og Berg-Johansen tuppet inn 1-0 fra nært hold.

Seks minutter senere sto det 2-0. Isabel Teigen dro seg innover og slapp ballen til Andrea Sivertsen Broholm. Hun fant Gulstad med en perfekt stikker, og på høyresiden slo sistnevnte inn til Berg-Johansen, som fra fem meter kranglet inn Tillers andre nettkjenning for dagen.

Nå gikk det unna. Få minutter senere var kampen fullstendig punktert. Denne gangen var Berg-Johansen, som rett etterpå ble kåret til Tillers beste spiller av den berømte lokale juryen, assistent til Gulstad. Hun fant en umarkert Gulstad inne på ti meter, og der hamret lynvingen til og satte inn punktumet via stolpen.

En kanonsterk 3-0-seier av trønderne, som fortsetter å jakte både gode prestasjoner og resultater resten av høstsesongen.

Neste kamp er borte mot Amazon Grimstad søndag 24. september.

Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 150

Kaisa Øien Aune, Vilde Bjørgård Kristiansen, Andrea Holm Aune, Synne Aunehaugen (k), Mari Kristine Vik, Andrea Sivertsen Broholm, Andrea Buberg, Marie Methi, Sandra Aardahl Gulstad, Siri Oline Berg-Johansen, Emma Kalvøy Bye.

71' Methi --> Isabel Teigen
83' Broholm --> Kaja Sofie Johansen
86' Vik --> Tiril Olsen