Dobbel jubel på slutten

Postet av Marius L. Larsen den 12. Jun 2023

Våre to rekruttlag vant begge 4-3 - og helt på tampen - søndag kveld.

Kaja Sofie Johansen (delvis skjult) scoret hattrick da kvinner-2 slo Ranheim på bortebane.

De blåkledde fra Tillerbyen startet en småvarm søndag på TOBB Arena Sør, der herrer-2 tok imot samarbeidslaget Malvik/Hommelvik i 5. divisjon.

Eskil Forren-Vik sendte Tiller i en oppskriftsmessig ledelse etter bare fire minutter, men jubelen stilnet kort tid etterpå da gjestene fra kommunegrensa utlignet til 1-1.

Fredrik Meland Johnsen sørget for 2-1 etter 13 ville minutter, men så ble det 2-2 rett før pause. Andre omgang så at bortelaget tok ledelsen for første gang i kampen, men superinnbytter Simen Schøne Hoff utlignet til 3-3 med 17 minutter igjen å spille.

Malvik/Hommelvik så rødt rett før full tid, og etter 90 minutter dukket Edvard Stølan opp og sikret en sterk 4-3-seier.

Dermed leder Tiller 2 sin 5. divisjonsavdeling fremdeles.

Les kampfakta her

Johansen-hattrick ga seier

Senere på kvelden var det kvinner-2 som gjestet Ranheim i en ny tøff toppkamp i 3. divisjon. Tiller startet kampen på hælene, og hjemmelaget tok ledelsen på et frispark og styring i feltet før seks minutter var spilt.

Tiller utlignet til 1-1 kort tid etterpå. Cornelia Nordtug Knudsen fant kaptein Kaja Sofie Johansen i feltet, og fra tolv meter bredsidet hun inn utligningen.

I det 19. spilleminutt var kampen snudd. Tiller fortsatte å angripe, og Isabel Teigen fyrte løs via en motspiller og stolpen og i mål til 2-1.

Tiller skapte store målsjanser etter dette, men det var hjemmelaget som utlignet til 2-2 og rett etterpå tok ledelsen 3-2 bak et passivt Tiller-lag.

Hvittrøyene svarte ikke mange minutter ut i andre omgang. Igjen var det kaptein Johansen som hamret inn 3-3 fra 25 meter på lekkert vis, og nå var det Tiller som jaktet vinnermålet.

Nok et annulert mål og en gigantisk sjanse fra fire meter var ikke nok, men dét var et frispark fra 22 meter. Johansen ble tremålsscorer da hun banket inn 4-3 via lengste stolpe i det 84. minutt.

Tiller holdt unna på overtid, og kunne dermed innkassere tre flotte poeng. Laget er nå ikke langt unna å ta over tabelltoppen i 3. divisjon.