Seier og tap i varmen

Postet av Marius L. Larsen den 10. Jun 2023

De blåkledde fra Tillerbyen kunne juble over tre poeng på lørdag.

Jubel etter kampslutt. Hedda Stuedahl-Karlsen (i midten) var en av målscorerne mot Amazon Grimstad.

Lørdagens hetebølge over Trøndelag førte til ekstra tøffe kamper på TOBB Arena Sør, men det var svært seierslystne Tiller-spillere som startet lørdagens bataljer kl.12.00.

Kvinner A tok imot hardtsatsende Amazon Grimstad, og Tiller fikk en kjempestart. Etter 20 minutter tok de blåkledde ledelsen. Hedda Stuedahl-Karlsen mottok en perfekt pasning i bakrom, rundet siste forsvarer og satte ballen elegant i lengste hjørne.

Tre minutter senere ble ledelsen doblet. Mari Kristine Viks perfekte hjørnespark ble stanget i mål av forsvarskollega Andrea Holm Aune, og dermed sto det 2-0 i målprotokollen.

Tiller leverte en solid første omgang der det fort kunne ha vært større margin mellom lagene, men så slapp de seg ned etter sidebytte. Amazon Grimstad reduserte på et hjørnespark, og det var gjestene som trykket på i sluttminuttene.

Hjemmelaget red av stormen og kunne innkassere tre flotte poeng. Tiller rykker dermed opp ytterligere på tabellen.

Neste kamp er borte mot Vålerenga 2 søndag 18. juni.

Les kampfakta her

Forren-Viks første

Tøffere skulle det bli for våre beste menn i hjemmemøtet med Nardo. Allerede før to minutter var spilt tok gjestene ledelsen på et godt plassert skudd.

Vondt ble til verre da gjestene økte ledelsen til 2-0 etter 14 minutter, men Tiller ga ikke opp. Annulert mål fra Elias Myrvågnes og nesten fra Mohamed Maridi ga håp i andre omgang, men rett før pause la Nardo på til 3-0 alene med Tiller-keeper Tor Solvoll.

40 sekunder etter starten i andre omgang kunne Tiller ha redusert. Mathias Vinjevoll la ned til Myrvågnes som fra tolv meter skjøt utenfor mål. Ironisk kontret Nardo like etterpå og la på til 4-0 fra kloss hold, og kampen var i realiteten punktert.

Tiller fortsatte å spille seg fint framover, og rett før slutt fikk de et trøstemål. Et frispark endte med retur fra keeper som Eskil Forren-Vik satte inn på knallhardt vis - sitt aller første A-lagsmål.

Kampen endte dermed 1-4 og tap for det unge Tiller-laget.

Neste kamp er borte mot høytflyvende Rana søndag 18. juni kl.16.00.

Eskil Forren-Vik (nr 25) gratuleres av Lucas Kolstad etter det historiske målet.