Dobbel seniorseier

Postet av Marius L. Larsen den 24. Apr 2023

Både U20 og 6. divisjonsherrene seiret mandag kveld.

Ida Sofie Bye-Andersen (nr to f.h.) ble matchvinner på Brekkåsen.

De blåkledde fra Tillerbyen skulle få oppleve en tøff bortekamp mot samarbeidslaget Gimse/Melhus/Gauldal i 3. divisjon kvinner. Det unge rekruttlaget, ispedd med fire A-lagsspillere, tok tidlig ledelsen etter en flott scoring av Emma Kalvøy Bye som hamret inn Selma Saastads innlegg.

Hjemmelaget utlignet på en styring i feltet, men Ida Sofie Bye-Andersen sendte Tiller med en 2-1-ledelse da hun presset fram en feil og var iskald alene med keeper.

Tiller dominerte fullstendig i andre omgang, og det lille som kom imot tok Tiller-keeper Live Espolin Johnson seg av. Blåtrøyene skapte tre-fire store målsjanser som de fort kunne ha fått bedre uttelling på, men kampen ebbet ut i en sterk borteseier.

Les kampfakta her

Tiller 3 til topps

På TOBB Arena Sør var 6. divisjonsherrene på en ny vinnertokt i hjemmemøtet med Rindal 2. Det ble aldri spennende. Preben Holm Aune brukte opp kvoten sin likeså i første omgang, da han scoret hattrick før det var spilt i 25 minutter.

Tilbakevendte Jonas Krokstad Aune og Morten Modalsli Torset fikset henholdsvis 4- og 5-0 før den tidligere 3. divisjonsspilleren Ståle Singstad Stegavik økte til 6-0 rett før halvtid.

Kevin Karlsen og Torset fastsatte resultatet til 8-0 og dermed en foreløpig tabelltopp for tredjelaget!