Seier i lokaloppgjøret

Postet av Marius L. Larsen den 15. Apr 2023

(Tiller 2 - 1 Kolstad) TOBB ARENA SØR: Herrer A viste at sørsida av Trondheim er blå lørdag ettermiddag.

Den blå armé har startet poengsankingen. Her fra Sondre Kvikstad Stuens 2-0-scoring på TOBB Arena Sør.

Sammendrag

* Dominans og 2-0-ledelse til pause
* Rødt kort tidlig i andre omgang
* Redusering og nervepirrende sluttminutter
* Årets første trepoenger

Kamprapport

Tiller kom fort ut av startblokkene og dominerte banespillet fra første spilleminutt. Hjemmelaget hadde et par-tre gode halvsjanser til å begynne med, der den største muligheten fikk Elias Myrvågnes, men lobbforsøket fra 15 meter gikk over mål.

Etter 27 minutter ble det endelig blå jubel. Et godt slått hjørnespark fra venstre havnet til slutt hos kaptein Niklas Danielsen Solem i feltet, og fra kloss hold sendte han Tiller i føringen med et smart skudd.

Ledelsen ble doblet bare få minutter senere. Sondre Kvikstad Stuen bestemte seg og fyrte løs rett innenfor 16-meteren, og ballen smalt i nærmeste hjørne til 2-0.

Rødt kort og redusering

Kolstad kom på en sjelden visitt rett før pause, men Tiller-keeper Tor Solvoll avverget alene mot angriper.

Etter sidebytte skulle det bli vanskeligere for hjemmelaget. Nils Gunnar Barstad Eggen pådro seg et direkte rødt kort, og da Kolstad reduserte til 1-2 på et skudd som skfitet retning halvveis i omgangen, fikk publikum frysninger på ryggen med fjoråret i tankene.

Da ledet også Tiller 2-0 og pådro seg et rødt kort. Skulle det bli reprise?

Heldigvis ikke. Kolstad hadde ikke mye trøbbel å komme med mot Solvoll og resten av Tillers bakre rekker. Istedenfor var det blåtrøyene som var nærmere 3-1, men verken Myrvågnes eller Steffen With Størseth klarte å få ballen innenfor stengene.

Kampen ebbet ut i en fin-fin 2-1-seier over Kolstad denne lørdagen - årets første trepoenger for Magnus Erikssons mannskap.

Dermed kan vi stadfeste at sørsida av Trondheim fortsatt er knallblå.

Neste oppgjør for våre beste menn er borte mot Bodø/Glimt 2 søndag 23. april kl.16.00.

Lørdag 15. april 2023 kl.15.00
Rødt kort Tiller: Nils Gunnar Barstad Eggen (56')
Gule kort Tiller: Roald Berge (83'), Mohamed Babo Ali Maridi (90')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 250

Laget

Tor Solvoll, Roald Berge, Trym Hansen Jetne, Niklas Danielsen Solem (k), Nils Gunnar Barstad Eggen, Alexander Kvalvik, Sondre Kvikstad Stuen, Lucas Kolstad, Steffen With Størseth, Elias Sandøy Myrvågnes, Fredrik Alexander Myrvold.

Bytter:
62' Kvalvik --> Oumar Sergio Sherif
69' Kolstad --> Mohamed Babo Ali Maridi
69' Myrvold --> Storm Hilberg Johansen
90' Jetne --> Joakim Harsvik Alstad

Ubenyttede reserver: Børge Hoff Skaråsen, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Edvard Stølan, Erik Schaanning Thome.