Før avspark: Kolstad - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 24. Sep 2021

Herrer A tar turen på den andre siden av E6 i møtet med Kolstad lørdag ettermiddag.

Andreas Druzkowski og Jonathan Smerkerud jubler etter forrige helgs 1-0-seier over Volda. Til venstre er hovedtrener Simon Hustad Evjen.


Kampinformasjon

🏆 8. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 25. september 2021
⏰ Kl.14.00
🏟 Kolstad idrettspark stor
💻 DirekteSport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Denne kampen starter to timer før Norge gjenåpner. Vi anbefaler alle våre supportere om å følge gjeldende smittereglement til kampen er over.


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


Aldri fem strake i Norsk Tipping-ligaen

De blåkledde fra Tillerbyen tar den relativt korte turen over til "parken" vel vitende om at de er i ferd med å skrive en ny historie.

Tiller har klatret opp til 3. plass på tabellen etter imponerende fire strake seiere. Det er også den lengste seiersrekken de har hatt i 3. divisjon noen sinne. Forrige gang det ble fire strake seiere i Norsk Tipping-ligaen, var så sent som i 2019. Da ble Raufoss 2, Kongsvinger, Rosenborg 2 og Verdal beseiret i den perioden.

Den lengste seiersrekken Tiller har i nyere tid, er fra 2014-sesongen. Da vant Tiller sine seks siste kamper i 5. divisjon avdeling 3 og sikret et famøst opprykk til 4. divisjon. Trepoengerne i den perioden kom mot Kolstad 2, Vestbyen, Ørland, Fosen, Rissa og Leksvik.

Kan det bli en repriserekke i år?

Siste fem kamper:
🔘 NTNUI 1 - 1 Tiller
 Tiller 4 - 1 Molde-2
 Tiller 1 - 0 Melhus
 Tynset 1 - 2 Tiller
Tiller 1 - 0 Volda


Straffemiss og rødt kort

Den forrige A-lagssesongen, som ble spilt i 2019, var det lite jubel å spore i kampene mot Kolstad for Tillers del.

I den andre serierunden var det et bortemøte som sto på dagsordenen, men der ble det et 3-0-tap. Faktisk kunne det ha sett fullstendig annerledes ut. Tiller misset på straffespark på stillingen 0-0 og midtveis i andre omgang, og Kolstad kontret inn 1-0 rett etterpå.

I hjemmemøtet på TOBB Arena Sør i starten av august var det lenge 1-1, men Tiller spilte med en mann færre etter at de pådro seg et rødt kort. Blåtrøyene måtte se seg slått til slutt etter to sene baklengsmål.


Kamprapporter fra 2019:
Kolstad 3 - 0 Tiller
Tiller 1 - 3 Kolstad


Rett bak Tiller

Helgas hjemmelag startet sesongen med å slå Tynset 5-1 på hjemmebane før det ble uavgjort borte mot Byåsen Toppfotball.

Deres eneste tap kom hjemme mot Strindheim Toppfotball, og forrige helg ble det 0-0 borte mot Aalesund 2. Det betyr at Kolstad står med 12 poeng på sine første sju kamper, to poeng bak Tiller.

I Kolstad-laget finner vi også spillere med Tiller-historie. Prince Kala spilte 2017-sesongen for Tillerbyen og scoret seks mål på 28 kamper. I tillegg er overraskende nok Kim Horghagen, som har spilt for moderklubben Tiller i en årrekke, i Kolstad-stallen. Men han har ennå til gode å spille noen minutter før rødtrøyene.


Siste fem kamper:
❌ Kolstad 0 - 1 Strindheim TF
✅ Melhus 0 - 5 Kolstad
🔘 Molde-2 3 - 3 Kolstad
✅ Kolstad 2 - 1 NTNUI
🔘 Aalesund-2 0 - 0 Kolstad


En Myrvold ut og en inn

Tiller tar med seg en sterk kamptropp til møtet med Kolstad denne lørdagen. Dessverre blir det uten Andreas Arukwe (ankelskade) og Sindre Myrvold Welo, som må stå over grunnet futsalkamp.

Men en annen Myrvold, Fredrik, er ferdig med sine plager og klar for seleksjon. Det gjelder også Gard Ragnar Killingberg, som sto over sist grunnet sykdom.

I tillegg ryktes det at unggutten Alexander Kvalvik kan bli å finne i kamptroppen for tredje gang.

Fra før er Magnus Bjerke ute med en ribbeinsskade.


Lagoppstilling offentliggjøres på Twitter før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori