Tiller 1 - 3 Kolstad

Postet av Marius L. Larsen den 3. Aug 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Herrelaget med ti spillere tapte for Kolstad fredag kveld.

Det ville seg ikke for Even Kvalvær og resten av A-lagsgutta. Bildet er fra forrige serierunde.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen gikk tøft ut i startblokkene mot naboene fra Huseby/Saupstad, men det var rødtrøyene som tok ledelsen.

I det 17. spilleminutt ble en innoverskrudd corner stanget i mål av gjestene, men Tiller prøvde å svare. Ole Jørgen Stegavik var få millimetere unna å styre inn utligningen fra kloss hold på Sindre Olufsens innlegg.

Men så startet dramatikken. Ti minutter før pause pådro Oskar Stølan seg rødt kort, sitt andre gule, i duell med keeper, og dermed var Tiller redusert til ti mann.

Enorme sjanser

I det 64. spilleminutt ble Robin Hermanstad felt innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Sindre Myrvold Welo var sikker i sin sak og satte inn 1-1 på iskaldt vis.

Rett etterpå kom Sondre Garstad alene med keeper, men skuddet gikk via en rødkledd spiller før keeper reddet.

Niklas Iversen prøvde seg med et realt bananskudd fra lang distanse, men ballen strøk stolpen.

Det virket som om det ikke ville seg da Welos heading fra kloss hold ble reddet på streken, og i motangrepet som fulgte, satte Kolstad inn 2-1 på kontring.

De fastsatte sluttresulatet til 3-1 på en diskutabel scoring helt på tampen.

Nå må Tiller reise seg kraftig til neste oppgjør som er borte mot Nybergsund Trysil lørdag 10. august.