Klarer gutta å finne veien tilbake til vinnersporet mot Melhus?

Sol, 5 grader, svak vind

Åpen kiosk
Gratis inngang

De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til å ta imot Melhus i den nest siste hjemmekampen denne lørdagen, men de vet at dette blir en knalltøff duell mot to lag som kjenner hverandre godt.

I motsatt oppgjør sør for Trondheim ble det dramatikk helt til siste spark på ballen. Tiller havnet under like før pause, men reiste seg i andre omgang. Allikevel tok det 93 minutter før Sondre Garstad utlignet til 1-1 og sikret dermed ett poeng for de blå.

Tre strake nederlag

Melhus kommer til TOBB Arena Sør i en nedadgående formkurve. Etter fire strake seiere fra midten av august, står de nå med tre tap på rappen.

På sine tre siste kamper har de sluppet inn hele 12 mål, der en tredjedel av dem kom i forrige serierunde. Mot Nybergsund Trysil havnet de tidlig bakpå, og de klarte aldri å snu det. Det endte til slutt med et 4-0-tap.

Melhus er plassen og tre poeng bak Tiller på tabellen før dette oppgjøret.

Nære poeng sist

Tiller har store planer om å snu en vond trend, men da må de løfte seg et lite hakk fra forrige oppgjør.

Borte mot Kongsvinger 2 forrige helg ble Tiller hengende etter i starten, men så snudde blåtrøyene kampen etter scoringer fra Sindre Welo og Robin Hermanstad. En svak avslutning på andre omgang sørget imidlertid for at det ikke ble med noen poeng hjem.

Dette var for øvrig Tillers fjerde kamp på rad uten seier. Deres eneste poeng i denne perioden kom mot Verdal, som endte 1-1.

Forrige hjemmeseier var mot nær opprykksklare Rosenborg 2 på siste dagen i august.

Nå jakter gutta en seier og et comeback i jakten på topp 6 som gir 1. runde i NM neste år.