Kongsvinger 2 3 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 29. Sep 2019

GJEMSELUND STADION (KONGSVINGER): Tiller lå tidlig under, snudde kampen og tapte etter en svak sluttperiode.

Sindre Welo utlignet på straffepark, men kampen endte til slutt med tap.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde reist nedover til skogene i god tro om tre poeng, men kampen mot Kongsvingers andrelag fikk en marerittstart.

Allerede før to minutter var spilt tapte Tiller en lang ball i bakrom. Kaptein Magnus Bjerke fikk blokkert det første forsøket, men returen ble enkelt satt i mål fra 14 meter.

Tiller kom etter hvert mer med i kampen, og i det 27. minutt utlignet gjestene på et godt plassert straffespark av Sindre Welo etter at Espen Mathiassen ble felt av keeper.

Sju minutter senere var kampen snudd. Even Kvalværs fullførte et godt angrep på høyresiden, da han skjærte innover og skjøt fra skrått hold. Keeper ga retur, og der var Robin Hermanstad først på ballen og satte inn 2-1 til de blå.

To baklengs på fire minutter

Men andre omgang ble ikke slik blåtrøyene hadde håpet på.

Selv om de fikk til en mye bedre start etter sidebytte enn fra start, var det personlige feil som nok en gang skulle straffe trønderne.

I det 65. minutt utlignet Kongsvinger 2 til 2-2 da Tiller mistet ballen i egen forsvarsfirer, en rødkledd snappet ballen og scoret alene med Tiller-keeper Steinar Ranheim.

Kun tre minutter senere gikk det fra vondt til verre. Tiller klarte ikke å stoppe en av hjemmelagets angripere som tråklet seg gjennom alt og alle og scoret til slutt alene med keeper.

Tiller fikk ristet av seg skuffelsen og prøvde å sette inn en sluttspurt for nok en utligning, men Mathiassens volleyforsøk fra 12 meter som gikk like utenfor var det nærmeste blåtrøyene kom.

Dermed endte det i et skuffende 3-2-tap.

Neste kamp er mot Melhus lørdag 5. oktober kl.16.00 på TOBB Arena Sør.

Lørdag 28. september 2019 kl.16.00
Gule kort Tiller: Even Rogstad Kvalvær (57'), Espen Johnsen (79'), Espen Amandus Mathiassen (85')
Tilskuere Gjemselund Stadion (Kongsvinger): 50

Steinar Bæverfjord Ranheim
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Oskar Stølan - Sindre Olufsen
Even Rogstad Kvalvær - Kjartan Ulstad - Espen Johnsen
Gard Ragnar Killingberg - Espen Amandus Mathiassen - Robin Johansen Hermanstad

81' Johnsen --> Sondre Bondø Garstad
81' Kvalvær --> Ole Jørgen Stegavik
86' Olufsen --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Christian Grindvold, Mats Langmo Karlstrøm.