Verdal 1 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 21. Sep 2019

COOP ARENA (VERDAL): Sen utligning sikret ett poeng, men Tiller kunne fort ha tatt alle tre.

Jubel i det 90. minutt. Målscorer Robin Hermanstad til venstre, delvis skjult.

De blåkledde fra Tillerbyen startet forrykende og styrte kampen innledningsvis. Et aggressivt Verdal-lag sto godt imot, for gjestene klarte ikke å skape de store sjansene til å begynne med.

Og da det ble bare nesten, svarte Verdal med å sette ballen i mål. I det 23. minutt virket det som om Tiller trodde at ballen var ute av spill ved dødlinja, men en Verdal-spiller la perfekt inn til en umarkert medspiller som scoret på volley til 1-0.

Tiller hang litt etter i minuttene etter scoringen, men de tok seg til hektene igjen mot slutten av omgangen. Gjestene hadde flere dødballer som det ble bare nesten med, men få avslutninger på mål.

Et offensivt bortelag

Blåtrøyene startet den andre omgangen like offensivt som den første. Fem minutter etter sidebytte fikk Gard Ragnar Killingberg til et godt skudd, men hjemmelagets keeper reddet greit.

Etter en time var det et godt slått frispark fra kaptein Magnus Bjerke som fant Robin Hermanstad, men headingen ble for løs og gikk like over mål.

Verdal hadde i perioder mer enn nok å forsvare seg, men det virket om som det ikke ville seg for Tiller denne lørdagen. Hermanstads innlegg holdt på å treffe Killingberg på bakre stolpe, men ballen havnet like bak ham. Deretter fikk Espen Johnsen til et godt skuddforsøk inne i 16-meteren, men ballen ble blokkert i siste liten.

Straffesparksituasjon, utligning og nære vinnermål

13 minutter før slutt ble vertene redusert til ti spillere etter at en Verdal-spiller fikk sitt andre gule kort, og selv om det faktisk ble litt hawaii-tendenser mot slutten, var det Tiller som var farligst.

Tre minutter før full tid ble Hermanstad felt to ganger i nærmest samme duell, men det var tydeligvis ikke grunnlag til å blåse straffespark, til gjestenes store protester.

Heldigvis fikk Hermanstad og resten av Tiller sitt velfortjente jubelbrøl. I det 90. minutt slo Kjartan Ulstad en perfekt ball gjennom til Hermanstad, som fra skrå vinkel satte ballen iskaldt forbi keeper og i mål til 1-1.

Og Tiller kunne faktisk ha fått med seg alle tre poengene.

Blåtrøyene gikk rett i angrep etter avsparket. Even Kvalværs skudd fra 14 meter gikk via en Verdal-spiller og rett over mål, som høyst sannsynlig hadde gått innenfor stengene hvis det ikke hadde vært for defleksjonen.

Kampen endte 1-1, og dermed endte også Tillers tapsrekke, som dog varte i bare to kamper.

Neste oppgjør er borte mot Kongsvinger 2 lørdag 28. september kl.16.00.

Verdal IL 1 (1) - (0) 1 Tiller IL
1-0 23'
1-1 Robin Johansen Hermanstad 90'

21. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 21. september 2019 kl.16.00
Gult kort Tiller: Espen Amandus Mathiassen (84')
Tilskuere Coop Arena (Verdal): ca 75

Steinar Bæverfjord Ranheim
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Ole Jørgen Stegavik - Kjartan Ulstad - Espen Johnsen
Gard Ragnar Killingberg - Espen Amandus Mathiassen - Robin Johansen Hermanstad

Bytter:
67' Stegavik --> Even Rogstad Kvalvær
69' Berdal --> Kasper Røe
79' Killingberg --> Alpha Doboyou
79' Johnsen --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Christian Grindvold, Andreas Druzkowski.