Melhus 1 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 19. Mai 2019

GRUVA KUNSTGRESS (MELHUS): Sondre Garstad sikret ett poeng etter en sen utligning.

Sondre Garstad gliser etter å ha sikret Tiller ett poeng i en tøff bortekamp. Til venstre i bildet ser vi Tiller-bror Marius og hans datter, Sondres onkelbarn, som også jubler for scoring.

De blåkledde fra Tillerbyen var virkelig på hugget da startskuddet gikk i Gruva-anlegget sør for Trondheim denne kvelden. Gjestene hadde tydeligvis bestemt seg for å gjøre en bedre prestasjon enn i tapet for Gjøvik-Lyn forrige runde.

Og det startet med et smell. Allerede før seks minutter var spilt fikk Espen Johnsen en stor mulighet på 14 meter, men skuddforsøket snek seg like utenfor lengste stolpe.

Kort tid senere kom Ole Jørgen Stegavik alene med keeper. Han ble dratt i trøya og gikk i bakken, men det var ingen nåde å få fra dommertrioen, til Tillers store protester.

Baklengsmål i en slapp periode

Blåtrøyene fortsatte å styre kampen helt til vi passerte halvveis i omgangen. Da tok hjemmelaget mer og mer over.

Tiller slet med å holde ballen i laget, og i sin gode periode scoret Melhus 1-0 på et godt angrep som blåtrøyene havnet i mellom på. Fra 12 meter gikk et hardt skudd i lengste hjørne.

Men Tiller deppet ikke i pausen.

I stedet fikk de fremmøtte se et mer oppkvikket Tiller-lag etter sidebytte. Gjestene fra Trondheim sør styrte andre omgang fra start til slutt, selv om Melhus hadde et par skumle overgangsmuligheter.

Garstad traff på overtid

Omgangens første sjanse kom fra Stegavik, som på pasning fra kaptein Magnus Bjerke flikket ballen forbi en utrusende keeper, men måtte se ballen trille like utenfor lengste stolpe.

Deretter hadde Robin Hermanstad en stor sjanse alene med keeper, men vertenes sisteskanse gikk seirende ut av den duellen.

I det 73. spilleminutt hamret Bjerke et skudd fra 25 meter rett i tverrliggeren, og man skulle kanskje tro at Tiller ikke kunne komme nærmere.

Men i det tredje minuttet på overtid la Sondre Garstad godslegga til fra parogtjue meter, og ballen gikk via en motspiller, fingertuppene til keeper, nærmeste stolpe og trillet så vidt over streken til 1-1.

Et lettelsens sukk hos de blå, som med dette sikret et verdifullt poeng i serierunde seks.

Neste kamp er NM 2. runde mot Rosenborg onsdag 22. mai kl.18.00 på TOBB Arena Sør.

Vi anbefaler å kjøpe billetter på forhånd for å unngå stor kø.

Kjøp dine billetter her.

Melhus IL 1 (1) - (0) 1 Tiller IL
1-0 40'
1-1 Sondre Bondø Garstad 90+3'

6. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 19. mai 2019 kl.18.00
Gule kort Tiller: Niklas Iversen (35'), Erland Tangvik (80'), Odin Thiago Holm (90+5')
Tilskuere Gruva kunstgress (Melhus): ca 100

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Niklas Lyngvær Iversen - Oskar Stølan - Espen Johnsen
Gard Ragnar Killingberg - Ole Jørgen Stegavik - Robin Johansen Hermanstad

69' Iversen --> Odin Thiago Holm
79' Bjerke --> Alpha Doboyou
79' Stegavik --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Kasper Røe, Andreas Druzkowski, Henning Borgen Gladsø.