Klare for finalehelg i Drammen!

Postet av Tiller IL - Fotball den 6. Feb 2023

Tiller Futsal Kvinner klarte brasene i helgas regionskvalifisering, og er nå klare for finalehelga i Drammen 10.-12.mars. Der får vi følge av Solsiden Futsal, som vant gruppefinalen mot oss på søndag. Norgescupen i Futsal er en nyvinning i 22\23-sesongen, og det er stor prestisje om å løfte den første pokalen i futsalens svar på Norgesmesterskapet i fotball.

Regionsfinalen for Trøndelag og Møre ble gjennomført med ei pulje a fem lag i Ladehallen. Tiller vant sine tre første kamper, og var dermed klare for finalehelga allerede før siste kamp mot Solsiden Futsal. De måtte derimot ha minimum ett poeng mot Tiller for å holde Utleira bak seg i kampen om den andre finaleplassen. I en tett og jevn kamp, vant Solsiden tilslutt 2-0, og sikret dermed både finaleplass og puljeseier.
Våre kvinner leverte plettfri futsal på lørdagen. NTNUI og Utleira ble slått hhv 6-0 og 4-0. Søndag formiddag ble Ørsta feid av parketten, og Tiller ga seg ikke før det sto 16-0 i målprotokollen. Dermed var målet nådd allerede før den siste kampen mot Solsiden. Og selv om det ble tap i siste kamp, var trener Geir Arne Kristiansen godt fornøyd med helgas prestasjoner:

  - Vi leverer konsentrert og godt i de tre første kampene. Mot Solsiden slipper vi oss litt ned mot et lag som hadde alt å spiller for, men vi gjorde jobber og gleder oss til finalehelga i Drammen. Nivået der nede kommer til å være langt høyere enn i Nasjonalt sluttspill i fjor, men jeg tror både vi og Solsiden kommer til å bite godt fra oss.

Finalespillet foregår altså i Drammen helga 10.-12. mars. Her vil åtte lag fra hele Norge gjøre opp om tidenes første Norgescup-tittel i futsal.
Tiller og Solsiden vil representere Trøndelag og Møre. De seks andre kvalifiserte er OSI, Skeid, Lyngbø, Hyggen, Sjarmtrollan og PSG Stakevollan.

Vi gleder oss til å teste futsal-ferdighetene på nasjonalt nivå, og kommer tilbake med mer informasjon når finalehelga nærmer seg.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.