Tiller Futsal med god start

Postet av Tiller IL - Fotball den 20. Jan 2023

Tiller Futsal Kvinner herjet i Nasjonalt Mesterskap i Futsal forrige vinter. De gjorde storeslem i det nasjonale sluttspillet, og gikk ubeseiret på veien mot tittelen. Forrige helg startet Norgescupen med kvalifisering i Trøndelag, og er en ny mulighet for å markere seg på nasjonalt plan. Futsaljentene vant begge kampene, og er klare for regionalt sluttspill i februar.

Første kvalifiseringsrunde foregikk i Rosenborghallen og Tiller vant sein kamper mot NTNUI (4-1) og Nardo (12-1). Dermed gikk de videre til neste runde, hvor også vinnerne fra Møre og Romsdal deltar. Om Tiller leverer gode resultater der, vil de kvalifisere seg for nasjonalt sluttspill i Drammen i mars måned. 

Tiller-herrene fikk det tøffere i kvalifiseringen, og etter stortap mot Eliteserielaget Utleira Futsal, røk avansementet i siste sekund da Trond utlignet til 3-3 i den avgjørende kampen.

Futsal er i rivende utvikling, og særlig på kvinnesiden vil det skje spennende ting i årene som kommer. Tiller viste i 21\22 at vi er langt framme, og håper å vise dette ytterligere i år. Norgescupen (sammenlignbart med NM i fotball) er en nyvinning som forhåpentligvis blir en fin målestokk på hvor klubben står ift resten av Norge.

Lørdag 21.jan spiller Tiller Futsal Kvinner og Herrer nest siste serierunde i 1.div Futsal. Kvinnelaget leder 1.divisjon med 20p etter 8 kamper. Med en seier i helga, vil sannsynligvis seriemesterskapet være sikret. For herrelaget har det gått litt tråere og står med 6p etter 8 kamper. De har los på Ranheim Futsal på plassen over.

Ladehallen Lørdag 21.01.23:

10:55 Tiller Herrer - Solsiden Futsal
13:40 Rennebu - Tiller Herrer
15:30 Utleira - Tiller Kvinner
17:20 Tiller Kvinner - Ranheim Futsal
Møt opp å støtt Tiller Futsal på lørdag!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.