Før avspark: Tiller - Ranheim 2

Postet av Marius L. Larsen den 13. Aug 2021

Herrer A tar imot Ranheim Toppfotball 2 i årets første hjemmekamp lørdag ettermiddag.

Espen Johnsen er tilbake i Tiller. Her fra samme oppgjør i 2019, da Tiller tapte 1-0.


Kampinformasjon

🏆 2. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 14. august 2021
⏰ Kl.16.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 DirekteSport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


Opp flere hakk

De blåkledde fra Tillerbyen var aldeles ikke fornøyd med prestasjonen i seriepremieren mot Aalesund 2 sist lørdag. Tiller var ikke i nærheten av det nivået de hadde vist tidligere i sommer, og de tapte fullt fortjent 3-0 på Color Line Stadion.

De vet at de kan bedre. Det vistes spesielt i NM-seieren over Tynset og i perioder mot eliteserielaget Kristiansund.

Nå venter Ranheim Toppfotball 2. Og hvem vet hva de stiller med.


Siste fem kamper:
🔘 Orkla 0 - 0 Tiller
❌ Strindheim TF 3 - 0 Tiller
✅ Tynset 1 - 4 Tiller
❌ Tiller 1 - 5 Kristiansund
Aalesund-2 3 - 0 Tiller


Borte best i 2019

Tiller og Ranheim 2 møttes i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 i 2019, det forrige året lagene fikk lov til å spille fotball.

På TOBB Arena Sør var det et stjernespekket Ranheim-lag som tok turen rett før sommerferien. Det var tydelig at de hadde lyst til å beseire laget fra Trondheim Sør. Blåtrøyene hadde sine muligheter, men måtte til slutt se seg slått 1-0.

I motsatt oppgjør i Ranheimsfjæra var det Tiller som tok kommandoen. Kasper Røe åpnet ballet før hjemmelaget utlignet rett før pause, men to sene scoringer fra Sindre Welo sørget for tre fortjente poeng.


Kamprapporter fra 2019:
Tiller 0 - 1 Ranheim TF-2
Ranheim TF-2 1 - 3 Tiller


Les også: Stein tippet riktig og vant


Karlsen på TOBB Arena Sør igjen?

Ranheim Toppfotballs nest beste spillere kommer nok til TOBB Arena Sør denne lørdagen med flere navn som til daglig spiller i den nest øverste divisjonen.

I forrige tellende A-lagskamp borte mot Levanger i NM 2. runde, der Ranheim vant 2-0, startet ikke tunge navn som Erik Tønne, Mads Reginiussen og Michael Karlsen. Det er heller tvilsomt om de to førstnevnte spiller mot Tiller grunnet A-lagskamp mot Aalesund bare fire dager etter oppgjøret på TOBB Arena Sør, men det ryktene vil ha det til at Tiller-gutten Karlsen er i startoppstillingen på lørdag.

Det ble hjemmesmell og 5-1-tap for Ranheim 2 i premieren mot Byåsen forrige helg, og da stilte blåtrøyene med et rent juniorlag. I G19-NM mot Molde hang Ranheim godt med, men måtte se seg slått 4-1 på Aker Stadion.

Forrige G19-runde, som for øvrig var på onsdag, tapte Ranheim 5-4 borte mot Kolstad.


Siste tre kamper:
❌ Molde 4 - 1 Ranheim TF (G19-NM)
❌ Ranheim TF-2 1 - 5 Byåsen TF
❌ Kolstad 5 - 4 Ranheim TF (G19)


Johnsen vender tilbake

De blåkledde fra Tillerbyen har trent godt den siste uken for å være mest mulig forberedt til det som venter på lørdag.

Det har vært tydelig å se på treningsfeltet at samtlige er revansjelystne fra åpningskampen forrige runde. Og med dette kommer også en positiv overraskelse.

Tidligere Tiller-spiller og fortsatt Tiller-beboer Espen Johnsen, som egentlig takket for seg før 2020-sesongen, har trent med laget i en god stund. Han er nå klar for et comeback, og han er tilgjengelig for seleksjon til kamptroppen mot Ranheim TF 2.

Velkommen tilbake, Espen!


Les også: Dette er A-stallen


Tilgjengelig for seleksjon er også Sindre Myrvold Welo og Magnus Aasarød, etter begge måtte stå over premieren forrige helg.

En som er litt usikker, er Jørgen Valleraunet. Midtbanespilleren har slitt med en lyskeskade og var heller ikke med mot Aalesund. Han har derimot trent godt denne uken for å være klar til lørdag, men han vil nok en gang bli testet tett opp mot kampstart.

En spiller som er ferdig for denne gang er Ove Westby Bugten, mannen som skrev seg inn i Tiller-historiebøkene med sin herlige scoring mot Kristiansund. Han har nå reist tilbake til studiene i Bergen, men har sagt seg villig til å steppe inn i kamper dersom det trengs.

Takk for denne gang, Ove, og velkommen tilbake ved neste anledning!


Lagoppstilling blir lagt ut på Twitter før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori