Ranheim TF-2 1 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Okt 2019

EXTRA ARENA (RANHEIM): Herrelaget leverte en strålende prestasjon, og skaffet seg tre viktige poeng lørdag ettermiddag.

Kasper Røe scoret mot sin tidligere klubb.

Dagens hvit- og blåkledde spillere fra Tillerbyen opplevde en solid åpning på kampen. Gjestene var mer aggressive og offensive enn hjemmelaget, men det var ikke mange sjanser å spore til å begynne med.

Kampens første store mulighet kom ikke før i det 27. spilleminutt, og da ble det også jubelscener for Tiller. Et godt slått hjørnespark fra kaptein Magnus Bjerke ble kriget i mål fra kloss hold av den tidligere Ranheim-spilleren Kasper Røe.

Spillet bølget litt frem og tilbake i minuttene mot pause, men hvittrøyene klarte ikke å holde på ledelsen til pause. Rett før fløytesignalet fikk Ranheim 2 straffespark, og den satte de kontrollert i mål bak Tiller-keeper Steinar Bæverfjord Ranheim til 1-1.

Welo scoret igjen

Tiller åpnet også den andre omgangen like bra som den første.

Det startet med et skudd fra Robin Hermanstad fra skrå vinkel, men keeper reddet forsøket. Like etterpå hadde Sondre Garstad et godt innlegg som kunne nådd både Ole Jørgen Stegavik og Hermanstad, men ingen av angrepsspillerne maktet å skli ballen i mål.

Kjartan Ulstad hadde et godt skuddforsøk i det 66. spilleminutt, men ballen gikk like til side for lengste kryss.

Kvarteret før slutt fikk Tiller endelig betalt for sin offensive spillestil. Og det var på dødball det skulle skje igjen. Nok et hjørnespark fra Bjerke traff pannebrasken til Sindre Welo, som stanget inn 2-1-ledelse for gjestene fra sørsida.

2004-modell debuterte

Ranheim 2 gikk rett i angrep etter avspark, men forsøket fra Tiller-gutt Michael Karlsen gikk via en iherdig blokk fra Røe og over mål.

Så skulle det avgjøres. Tiller brøt ballen og satte i gang en kontring ved Hermanstad. Alene med keeper ble angrepsspilleren felt av keeper innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket.

Der var Welo like kald som en slalåmbrus på afterski og fikset en 3-1-ledelse.

Ranheim 2 presset på helt på tampen, men de klarte ikke å overliste navnebror Ranheim i Tiller-buret flere ganger.

Det som ble en snakkis på tribunen rett før kampslutt, var Tillers siste spillerbytte. Ut gikk Hermanstad, og inn kom G16-spiller Fredrik Myrvold - 15 år og seks dager gammel.
Han ble dermed Tiller Fotballs nest yngste A-lagsspiller gjennom tidene, kun slått av Fredrik Meland Johnsen som var én dag yngre 13. september 2015 da han spilte mot Stjørdals-Blink 2 i 4. divisjon.

Vi gratulerer våre beste menn - og spesielt debutant Myrvold - med en knallsterk seier etter flere uker med utur!

Neste kamp for herrelaget er også årets siste hjemmekamp. Det er mot Brumunddal lørdag 19. oktober kl.13.00 på TOBB Arena Sør.

Espen Amandus Mathiassen - Ole Jørgen Stegavik - Robin Johansen Hermanstad

16' Mathiassen --> Sondre Bondø Garstad
78' Stegavik --> Even Rogstad Kvalvær
78' Røe --> Henning Borgen Gladsø
81' Olufsen --> Andreas Druzkowski
90' Hermanstad --> Fredrik Alexander Myrvold

Ubenyttede reserver: Christian Grindvold, Jonas Krokstad Aune.