Lucas til Ranheim

Postet av Tiller IL - Fotball den 1. Sep 2023


Lucas Kolstad (18) har signert proffkontrakt med OBOS-klubben Ranheim TF. Han har skrevet en treårskontrakt med Ranheim, men fullfører sesongen med Tiller i NorskTipping-ligaen. Han vil da innlemmes i A-stallen til Ranheim ved sesongslutt i høst.

Lucas har spilt i Tiller hele livet, foruten et opphold i Melhus som 14-15-åring. Han slo seg inn på A-laget vårt i 2022-sesongen, og har siden spilt 38 serie- og cupkamper. Denne sesongen har han til tider vært dominerende på det fremadsstormende A-laget, og har også bidratt med fire scoringer fra sin dype midtbaneposisjon.

-Jeg har hatt mange fine år i Tiller og vil takke gode trenere som har hjulpet meg til denne muligheten. De siste par årene har jeg fått rikelig med erfaring i 3.divisjon, og tror Ranheim er et riktig steg videre i karrieren. Jeg er klar til å prøve meg på OBOS-nivå i 2024, men først skal jeg bidra til at vi får en flott sesongavslutning her på Tiller, sier den ambisiøse unggutten.

Lucas har vært en del av et ungt A-lagsmiljø det siste året, og er nok bare den første av flere av spillerne som vil bli interessante for de øverste divisjonene. A-lagstrener Magnus Eriksson er derimot ikke bekymret for å miste unge spillere og håper Lucas lykkes med det neste steget.

-Lucas er en flott gutt som har tatt mange steg det siste året, mye gjennom det å være lærevillig og ydmyk. Jeg tror han har det som skal til for å lykkes på høyeste nivå, men han er enda ung og må fortsette den harde jobbingen. Som klubb er det et stort kompliment at toppklubber ønsker våre spillere, og jeg håper også at dette bidrar til ekstra motivasjon for resten av spillergruppa. Det viser at veien oppover ikke er lang, sier A-lagstrener Magnus Eriksson.


Vi gratulerer Lucas med sin første proffkontrakt, og ønsker han lkke til på veien videre i karrieren!

Første oppgave for Magnus og Lucas er uansett den viktige bortekampen mot KBK 2 på søndag.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.