Før avspark: Bortekamp på Lade

Postet av Marius L. Larsen den 21. Aug 2022

Tiller tar turen til Lade Idrettspark mandag kveld.

Ekstatiske jubelscener da Synne Aunehaugen stanget inn utligningen i juni.


Kampinformasjon

🏆 12. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Rosenborg 2
📅 Mandag 22. august 2022
⏰ Kl.19.00
🏟 Koteng Arena (Lade)
📲 @TillerFotball på TwitterTapte forrige helg

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen nordover til Lade-anlegget denne mandagskvelden, samtidig som våre beste menn spiller mot samme type motstander hjemme på TOBB Arena Sør.

Les også: Før avspark: Tiller - Rosenborg 2


På Lade møter Tiller et lag som kommer fra et 2-1-tap hjemme for Volda sist helg. Et sent vinnermål sørget for at tre poeng ble med hjem til Sunnmøre.


Siste fem kamper:
✅ 3-2 vs Blindheim
✅ 4-0 vs Træff
🔘 1-1 vs Tiller
✅ 1-0 vs Herd
❌ 1-2 vs Volda


1-1 på TOBB

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i juni ble det tilskuerrekord på en kvinnekamp. Nærmere 350 tilskuere tok turen for å heie frem de blå til tre poeng, og det sier litt om stemningen på hjemmebane for tiden.

Blåtrøyene havnet under etter bare fem minutter, rett etter at de selv hadde en stor målsjanse. Men Synne Aunehaugen stanget inn 1-1 kvarteret før slutt på svært fortjent vis, og dermed endte det med ett poeng til hvert av lagene.

Etter kampslutt opplevde flere av Tiller-spillerne noe så hyggelig som å bli tatt bilder med av unge Tiller-spillere, både gutter og jenter.

Forbilder.


Les vår kamprapport her


Spillerprofil - Thale Hinsverk
Vi fortsetter vår ferd gjennom årets spillerstall. Denne gang landet pila på evighetsmaskinen Thale Hinsverk.

Thale kom til den blå bydelen fra moderklubben Kattem i forkant av 2016-sesongen. Det betyr at årets sesong er nummer sju i helblå drakt for 19-åringen.

Angrepsspilleren startet Tiller-karrieren sin som kantspiller, men har de siste årene bekledd midtbanerollen med glans. Hun ble norgemester i futsal i slutten av mars.


Visste du at Thale...

...satt på tribunen under NM-finalen i 2017, har scoret over halvparten så mange mål som antall spilte A-lagskamper (27/48) og at hun nesten alltid kommer for sent til oppmøte?


Spillerprofil - Marie Methi


Marie er en selvskreven midtbanespiller som også er lagets kaptein. 20-åringen har kun vært i Tiller så langt i sin fotballkarriere, og den har inneholdt svært mange oppturer.

Marie er norgesmester i både fotball og futsal med moderklubben sin, og har også svært mange cupmedaljer gjennom de aldersbestemte årene.

Hun tar ofte dødballer og er vanligvis svært presis med sin beryktede høyrefot.


Visste du at Marie...

...startet NM-finalen i 2017, scoret et frisparkmål fra 40 meter i 2020 og kan ikke å lyge i konkurranser?


Selma Saastad klar for Tiller

Tiller kommer til denne kampen med endringer i spillertroppen. Dina Hellebust Hegerberg har forlatt Tiller til fordel for studier i Bergen. Vi takker Dina for innsatsen i Tiller, og vi ønsker henne selvsagt lykke til på veiene videre.

En fin liten nyhet er at Selma Saastad er klar for de blåkledde fra Tillerbyen. Selma spilte senest for Byåsen Kvinnefotball og har trent med Tiller i flere uker. Angrepsspilleren har bursdag på kampdagen (22. august), og feirer derfor sin 21-årsdag med et oppgjør på Lade. Vi håper det blir en skikkelig poengfeiring!

Hun har tidligere spilt for blant annet Vålerenga og har spilt sine ungdomsår i Fet IL.

Velkommen til den blå bydelen, Selma!


Siste fem kamper:
✅ 1 - 0 vs Nardo
🔘 2 - 2 vs Molde
🔘 1 - 1 vs Rosenborg-2
✅ 4 - 0 vs Blindheim
✅ 2 - 0 vs Herd


Se tabellen her


Tiller opplevde en blandet kamp mot Herd, selv om det ble tre veldig fortjente poeng. Nå har laget trent godt hjemme på TOBB Arena Sør den siste uken og er klare til å spille en ny tøff kamp i 2. divisjon.

Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.