Tar ferie på tabelltopp

Postet av Marius L. Larsen den 2. Jul 2022

(Tiller 4 - 0 Blindheim) TOBB ARENA SØR: Kvinnelaget leder 2. divisjon til sommerferien etter en solid og søkkvåt hjemmeseier lørdag ettermiddag.

Jubel etter Synne Aunehaugens 2-0-scoring på hjørnespark. Det må ha vært Tillers 13. for dagen.

* Hinsverk sprakk nullen
* To raske scoringer i andre omgang roet nervene
* Lekker 4-0-scoring
* Tiller var dominerende
* Store nedbørsmengder ga utfordringer

Det var tydelig å se fra åpningsminuttene hvilken kamp dette skulle bli. Blindheim la seg lavt og gjorde det vanskelig for Tiller, men hjemmelaget fant noen ledige rom. Både Marie Schult Optun og Andrea Sivertsen Broholm hadde sine målsjanser til å begynne med, i tillegg til at Blindheim avverget et hjørnespark på målstreken.

Tiller fortsatte å trykke på, og i en periode der Blindheim var farlige på overganger og brudd, scoret blåtrøyene. Thale Hinsverk bestemte seg for at nok var nok og hamret løs fra 22 meter rett i nærmeste hjørne til 1-0 på perfekt vis.

Stillingen holdt seg til pause der spillerne fikk bokstavelig talt vrengt om draktene sine og tatt en god pause.

Ketsjupeffekt

Andre omgang skulle starte likt som den første, der hjemmelaget tok initiativet mens regnet fortsatte å pøse ned, noe som gjorde det vanskelig å spille god fotball.

Etter å ha hatt minst et dusin med hjørnespark, skulle det endelig lykkes. I det 62. minutt slo Vik perfekt inn i feltet der Synne Aunehaugen hadde plassert seg og stanget inn 2-0 til ellevill jubel.

Under 60 sekunder senere ble kampen mer eller mindre punktert. Tiller gikk rett i angrep, og Hinsverk spilte gjennom Vilde Winge Kristiansen som slo perfekt inn i feltet. Der kom Hedda Stuedahl-Karlsen på et storslagent løp og styrte lekkert inn 3-0 fra kloss hold.

Og hvis man trodde dette var lekkert, så kom kanskje kampens lekreste mål fem minutter før slutt. Vilde Bjørgård Kristiansen, som for øvrig ble kåret til Tillers beste spiller av en lokal jury, fant navnesøster Winge Kristiansen i feltet med et glimrende innlegg. Sistnevnte hoppet dog elegant over, for rett bak henne kom Louisa Stuedahl og hælflikket ballen i mål til 4-0.

For et mål!

Dette betyr at Tiller tar en veldig fortjent sommerferie på toppen av tabellen i 2. divisjon avdeling 5 med en kamp mindre spilt enn nærmeste motstander.

For en prestasjon av det nyopprykkede laget!

Vi gleder oss enormt til høstsesongen!

PS! I det 63. minutt kom U20-spiller Emma Jensen inn til sin offisielle A-lagsdebut etter å ha gjennomført en strålende vårsesong i 3. divisjon. Vi gratulerer!

Tiller IL 4 - 0 Blindheim IL
1-0 Thale Hinsverk 37'
2-0 Synne Aunehaugen 62'
3-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 63'
4-0 Louisa Stuedahl 85'