🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter

Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt

Matchballsponsor:

Rognbudalen

På vei oppover

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker gjestene fra Lerkendal velkommen til TOBB Arena Sør denne mandagskvelden.

Rosenborg 2 åpnet sesongen svakt etter nedrykket fra PostNord-ligaen, og de befant seg tidlig på nedre halvdel av tabellen.

Men i de siste kampene har de fått en oppsving. De sorte og hvite har tapt kun én av sine siste seks kamper, og dermed har de passert Tiller på tabellen før mandagens oppgjør.

Ingen poeng på Lerkendal

I motsatt oppgjør i slutten av mai var det bare nesten på kunstgresset på Lerkendal. Tiller fikk en imot halvveis i første omgang, og rett etterpå misset blåtrøyene fra straffemerket.

Tiller hadde sine muligheter, men istedenfor ble de straffet andre veien da Rosenborg 2 doblet ledelsen i andre omgang.

Elias Sandøy Myrvågnes reduserte til 1-2 ti minutter før full tid, men det var hjemmelaget som vant til slutt 3-1.

Les vår kampoppsummering her

Velkommen, Aleksander!

Det har skjedd endringer i stallen før dette oppgjøret. Kaptein Brede Frøysa sa farvel og signerte for Rana på proffkontrakt. Inn har Aleksander Gløsen fra Ranheim Toppfotball kommet.

Vi ønsker Aleksander velkommen til den blå bydelen!

Sistnevnte fikk debuten sin borte mot Byåsen Toppfotball, som dessverre ikke var en kamp å skryte av for de blåkledde. Tiller tapte 1-7 og fikk i tillegg Noah Sevaldsen Aarmo utvist. Det betyr at han må se mandagens kamp mot Rosenborg 2 fra tribuneplass.

✅ Bodø/Glimt-2 2 - 4 Tiller
❌ Tiller 1 - 5 Steinkjer
❌ Steinkjer 2 - 1 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Bodø/Glimt-2
❌ Byåsen TF 7 - 1 Tiller