Fortvilelse og glede

Postet av Marius L. Larsen den 31. Mai 2022

Et skuffende tap på Lerkendal og fortjent seier på TOBB Arena Sør. Slik var mandagens 3. divisjonskamper.

Tiller mislyktes med å omsette de store målsjansene på Lerkendal. Foto: Direktesport.no.

De blåkledde fra Tillerbyen spilte to 3. divisjonskamper etter hverandre denne mandagen, og kvelden startet på SalMar-banen på Lerkendal, der Tillers beste menn gjestet Rosenborg 2 i Norsk Tipping-ligaen.

Tiller kom til dette oppgjøret med to strake seiere i seriesammenheng, men det skulle gå ulykkens vei på Lerkendal. I det 26. minutt tok hjemmelaget ledelsen på et hjørnespark, og kort tid etterpå brant Tiller et straffespark.

Blåtrøyene fortsatte å skape store målsjanser mens vertene gikk for kontringer. Derfor var det ekstra surt da de doblet ledelsen omtrent halvveis ut i andre omgang på nettopp sitt sterkeste våpen.

Elias Sandøy Myrvågnes reduserte på flott vis med kort tid igjen å spille, men hjemmelaget fastsatte resultatet til 3-1 rett før slutt.

En kamp med forspilte sjanser straffet seg for Tiller, som dermed kunne gremmes over misbrukte muligheter.

Se kampfakta her

Allerede lørdag kl.14.00 er det tid for revansje. Da kommer Orkla på besøk på TOBB Arena Sør.

Halseth-dobbel og praktscoringer

Denne gjengen fortsetter å vise seg frem i 3. divisjon.

I 3. divisjon kvinner på TOBB Arena Sør gikk det derimot bedre for det unge rekruttlaget i duellen med langt eldre Vestbyen.

Tiller gikk opp tidlig i en sterk 3-0-ledelse. Først brystet Emma Kalvøy Bye inn 1-0 etter et perfekt innlegg av Ida Sofie Bye-Andersen, og like etterpå var sistnevnte nest sist på ballen igjen da hun serverte Sandra Vilvang Halseth på åpent mål etter et lekkert angrep.

Det spesielle femminuttet ble avsluttet av en iskald avslutning av Ingeborg Nyberg Hansen fra kloss hold etter en god målgivende pasning av Kalvøy Bye.

Vestbyen reduserte rett før pause, men tidlig i andre omgang ble kampen punktert. Vilvang Halseth scoret alene med keeper og Bye-Andersen styrte inn førstnevntes pasning på bakre stolpe til 5-1.

En ny Vestbyen-redusering etter en god redning av Tiller-keeper Ayla Latifi la ingen demper på gleden i oppgjøret som til slutt endte 5-2.

Dermed fortsetter det unge laget å vinne på seniornivå og er fortsatt helt oppe i toppen av tabellen. Neste oppgjør er borte mot Gimse mandag 6. juni kl.20.00.