Før avspark: Rosenborg 2 - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 29. Mai 2022

Herrer A gjester Lerkendal i en ny serierunde mandag kveld.

Det ble en herlig seier på TOBB Arena Sør i forrige runde. Klarer gutta i helblått å vinne tre strake?


🏆 8. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Rosenborg 2
📅 Mandag 30. mai 2022
⏰ Kl.19.00
🏟 SalMar-banen kunstgress (Lerkendal)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttTurbulens også i 2022

De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen til Lerkendal for å møte Rosenborgs nest beste spillere denne mandagskvelden.

Rosenborg som klubb har hatt et turbulent år siden nedrykket fra PostNord-ligaen (2. divisjon) i fjor. De rykket klart ned fra sin jumboplassering, men ting har ikke gått på skinner i år heller. Etter seks kamper står de bare med seks poeng og med føttene plantet i en ny nedrykksstrid, noe som har skapt overskrifter i trønderske mediehus.

Forrige seier kom over et svært juniorpreget Bodø/Glimt 2-lag, mens det ble 3-1-tap borte for Kolstad i forrige runde.

Rosenborg 2 som lag inneholder flere tidligere Tiller-spillere, men det er svært usikkert på om noen av dem får spille ettersom det er ventet at det blir en A-lagspreget førsteellever mandag kveld.

Marius Sivertsen Broholm, bror av Tiller-spiller Andrea, forventes å starte kampen på midtbanen. Så vil tiden vise om det er plass til Steffen Vilvang Halseth, Steffen With Størseth, Isak Noteng og Tobias Solheim Dahl.


Siste fem seriekamper:
✅ Rosenborg-2 7 - 2 Orkla
❌ Byåsen TF 4 - 0 Rosenborg-2
❌ Junkeren 7 - 0 Rosenborg-2
✅ Rosenborg-2 7 - 0 Bodø/Glimt-2
❌ Kolstad 3 - 1 Rosenborg-2


Opprykk - men slo ikke Tiller

Rosenborgs nest beste rykket opp til 2. divisjon i 2019-sesongen etter å ha tronet alene på toppen av tabellen med klar margin til resten.

Men den sesongen klarte de ikke å overliste de blåkledde fra Tillerbyen. På Lerkendal var Tiller virkelig i siget og vant fullt fortjent 3-1 etter blant annet et Odin Thiago Holm-show.

Hjemme på TOBB Arena Sør ble det jevnere, men foran mange supportere vant Tiller 1-0 etter scoring av Robin Hermanstad.


Kamprapporter fra 2019:
Rosenborg-2 1 - 3 Tiller
Tiller 1 - 0 Rosenborg-2


Frønes i lett trening

Tiller kommer til dette oppgjøret med fornyet selvtillit etter de siste serierundene. Etter å ha holdt nullen og scoret tre mot Melhus, var det duket for en veldig spennende kamp mot Byåsen Toppfotball på TOBB Arena Sør.

Tiller havnet tidlig under, men snudde kampen og ledet 3-1 til pause. Rødtrøyene reduserte mot slutten, men de klarte ikke å utligne, til ellevill glede både på banen og tribunen.


Siste fem seriekamper:
❌ Tiller 2 - 3 Kolstad
❌ Nardo 5 - 2 Tiller
❌ Tiller 1 - 2 Innstranda
✅ Melhus 0 - 3 Tiller
✅ Tiller 3 - 2 Byåsen TF


Tiller begynner å få på plass de aller fleste spillerne på treningsfeltet igjen. Ekstra gledelig var det å se Andreas Solstrand Fossli tilbake i full kamp i den herlige seieren over Byåsen TF - noe han har jobbet lenge for.

Fortsatt er Jørgen Valleraunet ute mens Jonathan Smerkerud Frønes er tilbake i lett trening og ventes tilbake for fullt om ikke så altfor lenge.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før avspark.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.