Tapte etter første omgang

Postet av Marius L. Larsen den 30. Apr 2022

(Nardo 5 - 2 Tiller) NISSEKOLLEN KUNSTGRESS: Herrer A tapte fortjent for et bedre Nardo-lag lørdag ettermiddag.

Det var ingen suksess på nye Nissekollen kunstgress. Skjermbilde fra Direktesport.no.

* Tiller kunne ha scoret først
* Nardo med mange store muligheter
* 4-0 halvveis
* To flotte reduseringer

De blåkledde fra Tillerbyen hadde en stor mulighet ved kaptein Brede Frøysa etter få minutter, men han styrte innlegget fra Erling Kleppo Vangen rett på keeper.

Men første omgang handlet dessverre om hjemmelaget. Etter 19 minutter sto det 1-0 i målprotokollen da en Nardo-spiller satte ballen i et tomt mål. Tiller ropte på frispark til Henning Borgen Gladsø i samme duell, men bønnene ble ikke hørt.

Etter en drøy halvtime doblet de ledelsen på en bakromspasning og scoring alene mot Tiller-keeper Tor Solvoll.

Rett før pause ble det både 3- og 4-0 fra kloss hold.

Det skulle fortsatt ta litt tid før Tiller våknet. Tidlig etter sidebytte ble det også 5-0, men derfra og ut var Tiller mye hvassere.

Halvveis i andre omgang ble det redusering og et lite gledesøyeblikk. Erling Kleppo Vangens innlegg ble stanget i mål av Frøysa på lekkert vis.

Åtte minutter før slutt fikset storebror Knut Kleppo Vangen en ny redusering fra skrått hold etter en retur fra keeper, men opphentingen stoppet der for de blåkledde.

Andreas Solstrand Fossli, som endelig var tilbake på banen etter en svært lang skadeperiode, hamret ballen i tverrliggeren rett etterpå, men flere mål ble det ikke.

Nå må Tiller ha fullt fokus på Innstranda søndag 8. mai kl.16.00 på TOBB Arena Sør.

Lørdag 30. april 2022 kl.16.00

Gule kort Tiller: Espen Mathiassen (43’), Erling Kleppo Vangen (64’), Joakim Harsvik Alstad (76’)

Tilskuere Nissekollen kunstgress (Nardo): ca 50

Tor Solvoll, Magnus Bjerke, Henning Borgen Gladsø, Joakim Harsvik Alstad, Sindre Olufsen, Espen Amandus Mathiassen, Lucas Kolstad, Erling Kleppo Vangen, Knut Kleppo Vangen, Brede Frøysa (k), Robin Johansen Hermanstad.

59’ Bjerke —> Alexander Kvalvik

76’ Mathiassen —> Andreas Solstrand Fossli

Ubenyttede reserver: Christian Grindvold, Fredrik Alexander Myrvold, Nils Gunnar Barstad Eggen, Erik Schaanning Thome, Elias Sandøy Myrvågnes.