Før avspark: Trygg/Lade - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 17. Apr 2022

Herrer A gjester Lade i den andre serierunden mandag ettermiddag.

Disse gutta jakter årets første trepoenger.


Kampinformasjon

🏆 2. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Trygg/Lade
📅 Mandag 18. april 2022
⏰ Kl.15.00
🏟 OBOS kunstgressbane
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt
Mange mål begge veier

Gjengen fra Ladeanlegget er nyopprykket til Norsk Tipping-ligaen foran denne sesongen, og med noen nye studenter inn på laget, har de så langt i år bevist at de slettes ikke blir noen kasteball på nivå fire.

De hvitkledde har spilt en drøss med treningskamper i vinter, og av det vi har desperat kunne finne informasjon om, så startet de med å tape 5-3 for Kolstad. Deretter ble det 4-1-seier over NTNUI og en 1-0-seier over Melhus.

Så spilte de en treningskamp mot Stjørdals-Blink 2 som vi ikke har funnet informasjon om - antakelig ble det nederlag - før de tapte 4-3 mot nettopp Tiller.

I Norgesmesterskapet har det imidlertid gått bedre. Først beseiret de Heimdal enkelt 4-1 før de slo Rørvik 1-0. Dermed er Trygg/Lade i likhet med mandagens motstander kvalifisert for 1. runde.

Seriestarten borte mot toppfotballklubben Byåsen startet også veldig bra, men selv om Trygg/Lade ledet 1-0, ble det til slutt 4-2-tap i premieren.


Siste fire kamper:
❌ Tiller 4 - 3 Trygg/Lade
✅ Heimdal 1 - 4 Trygg/Lade
✅ Trygg/Lade 1 - 0 Rørvik
❌ Byåsen TF 4 - 2 Trygg/Lade


Vingelen er lagets store stjerne

Laget innehar flere spillere som tidligere har hatt en tilknytning til Tiller. Kaptein Mikal Bjørnstad rakk aldri å spille i helblått, men han spilte for det som en gang var en samarbeidsklubb i nabokommunen Melhus.

I samme mannskap finner vi også Lorents Rishaug. Nordtrønderen spilte i 2019-sesongen for Tiller 2 i den gang 6. divisjon og scoret seks viktige mål i opprykkssesongen.

Men er det en spiller å se opp for på dette Trygg/Lade-laget, så er det utvilsomt angriperen Amund Vingelen. Nidelv-gutten bøttet inn mål for moderklubben før han prøvde lykken hos Strindheim Toppfotball og Nardo i både 3.- og 2. divisjon - med stor suksess.

Han har allerede scoret 11 mål på 14 kamper i Trygg/Lade-drakt, så det hersker absolutt ingen tvil om at denne storscoreren kommer til å finne nettmaskene jevnt og trutt i årets Norsk Tipping-liga.

Dog kan man også ta med at Tiller er i god scoringsflyt så langt i år, så det er antydninger til at mandagens oppgjør på vindfulle Ladesletta kan ende opp i målfest.


Gode Lade-minner

De blåkledde fra Tillerbyen ga alt i oppgjøret mot Strindheim TF forrige lørdag. Robin Hermanstad utlignet til 1-1 med en flott scoring i lengste vinkel, men det holdt dessverre ikke. Tiller måtte se seg slått 3-1 foran 150 tilskuere på TOBB Arena Sør.

Helt siden lørdag kveld har fokuset vært rettet mot Trygg/Lade, og selve Ladeanlegget er en plass Tiller har gode minner fra. De har beseiret både Charlottenlund og NTNUI i kvalifiseringen til Norgesmesterskapet, selv om det riktignok var på hovedbanen Koteng Arena.

Nå ventes en ny batalje rett over gata til en av Norges største kjøpesentre.


Siste fire kamper:
✅ Orkla 2 - 5 Tiller
✅ Charlottenlund 1 - 8 Tiller
✅ NTNUI 2 - 4 Tiller
Tiller 1 - 3 Strindheim TF


Killingberg tilbake

Er det en ting som definitivt er sikkert, så er det at keeper Tor Solvoll er utilgjengelig mot Trygg/Lade. Den 18-årige sisteskansen pådro seg en stor rift i kneet etter en mindre pen stempling av en motspiller i åpningskampen, men heldigvis var det ikke flere diagnoser enn å sy 12 sting. 

Han rekker kanskje kommende lørdags oppgjør hjemme mot Kolstad.

På bedringens vei er også Espen Mathiassen. Han har vendt tilbake til trening denne uka, men det stilles spørsmål om kampen 2. påskedag kommer for fort.

Gledelig er det også å se Gard Ragnar Killingberg tilbake etter en kort periode med sykdom. Det ventes at han er spilleklar.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på fotball.no en time før avspark.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.