Før avspark: Tiller - Strindheim TF

Postet av Marius L. Larsen den 8. Apr 2022

Våre beste menn tar imot Strindheim Toppfotball til seriestart i Norsk Tipping-ligaen lørdag ettermiddag.

Endelig seriestart! Tipp hva resultatet blir, og du er med i trekningen av flotte premier.


Kampinformasjon

🏆 1. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Strindheim Toppfotball
📅 Lørdag 9. april 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt


Dagens kampsponsor:Tonstad


Går for opprykk

Toppfotballklubben fra Leangen ønskes velkommen til dyst i denne seriepremieren. Endelig skal begge lag få spille en fullverdig sesong, noe som ikke har blitt gjort siden 2019.

Strindheim Toppfotball kjempet i toppen av tabellen i fjorårets Norsk Tipping-ligaen, og selv om de på et punkt ledet avdelingen, kludret de det til på slutten og måtte ta til takke med en 3. plass.

I år har de like store ambisjoner om å kjempe om et opprykk til nivå tre, men det har vært blandede prestasjoner i treningskampene i vinter.

Av det vi har fått opplysninger om, så startet de med uavgjort mot divisjonskollega Nardo og slo Rosenborg 2. I siste test før seriepremieren, nok en gang mot Rosenborgs nest beste, så ble kampen avbrutt grunnet et fryktelig snøvær.

I vinter har Strindheim blant annet signert kantspiller Adrian Tørstad fra Fyllingsdalen og keeper Edvard Sjøli fra naboklubben Ranheim Toppfotball.


Vinterens treningskamper:
🔘 Nardo 2 - 2 Strindheim TF
✅ Strindheim TF 2 - 0 Rosenborg 2
❌ Strindheim TF 1 - 2 Molde 2
❌ Byåsen TF 3 - 0 Strindheim TF
Rosenborg 2 - Strindheim TF ble avbrutt pga uvær


Scoringsmaskineri

De blåkledde fra Tillerbyen kommer til seriestarten med en god dose selvtillit etter å ha klart det interne målet om 1. runde i NM.

Etter å ha beseiret NTNUI 4-2 på et nærmest snødekt Lade-anlegg forrige helg, kan de nå glede seg til en fin-fin premie etter 17. mai, men først og fremst endelig telle ned timer til Norsk Tipping-ligaen.

Så langt under den nye hovedtreneren Marius Jacobsen har Tiller scoret 21 mål på fire kamper.

Tiller avsluttet fjorårets serie på 7. plass, men i år vil laget prøve å ta ytterligere nye steg. Da blir Strindheim TF en solid test i første runde.

Fjorårets oppgjør ble ikke allverdens å skrive hjem om. Robin Hermanstad utlignet til 1-1, men Tiller måtte se seg slått 3-1.


Siste fire kamper:
✅ Tiller 4 - 3 Trygg/Lade
✅ Orkla 2 - 5 Tiller
Charlottenlund 1 - 8 Tiller
NTNUI 2 - 4 Tiller


Duo usikker, Alstad tilbake

Til oppgjøret mot Strindheim Toppfotball er det ingen endringer på de som allerede er ute. Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Jonathan Smerkerud Frønes og Even Kvalvær er ute med respektive skader i en stund til.

I tillegg er Andreas Druzkowski strekkskadet, mens Andreas Solstrand Fossli og Espen Amandus Mathiassen må se an henholdsvis kne og sykdom. Sindre Myrvold Welo spiller VM-kvalifisering i futsal for Norge.

På den positive siden er A-lagshospitant Joakim Harsvik Alstad tilbake i trening. Det rapporteres samtidig at den livsfarlige kvartetten med brødrene Kleppo Vangen, Hermanstad og kaptein Brede Frøysa aldri har følt seg i bedre form enn nå.


Kamptropp og lagoppstillinger finnes på fotball.no en time før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.