Klare for TINE Fotballskole

Postet av Tiller IL - Fotball den 11. Jun 2018

For første gang på mange år er Tiller fotball tilbake igjen som arrangør av TINE fotballskole som også støttes av Norges Fotballforbund. 

Her fra en av kurskveldene hvor Tillertrenere gjennomfører Grasrottrenerkurset som forberedelser til TINE fotballskole.


Fotballskolen blir arrangert i tiden fredag 15 juni til søndag 17 juni. Skolen er åpen for både gutter og jenter fra 7-12 år. All inntekten går til klubben.

Målet for fotballskolen er sportslig kvalitet, trygge rammer og sunt kosthold. Denne gangen har Tiller gjort avtale med en av de mest erfarne i Norge og som har hatt ansvaret for TINE fotballskole i over 15 år på ulike steder i Norge, nemlig Reidar Schjei (UEFA A-lisens) som bor på Tiller.

For å sikre godt fotballfaglig utbytte og et godt pedagogisk opplegg for deltakerne, må klubben oppnevne en person som har et overordnet sportslig ansvar for fotballskolen. Reidar Schjei som jobber med trenerutdanning for NFF og NFF Trøndelag er ansvarlig og har kurset opp samtlige voksne trenere i Tiller (10 stk) på Grasrottrenerkurset for gjennomføringen av fotballskolen.

I år går fotballskolen i en helg, som gjør at vi kan benytte voksne trenere som vi tror vil heve kvaliteten på skolen vesentlig. Det vil også åpne opp for at foreldre og andre kan komme innom å skape en flott sosial ramme rundt skolen. Det vil være åpen kiosk hele helga.

Vi ønsker alle velkommen til årets TINE fotballskole.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.