Klar for 0. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 3. Des 2017

J17 er klar for neste års 0. divisjon, mens J15 er på god vei. Vi oppsummerer helga som har vært.

Kvalifisert for J17 0. divisjon 2018. Arkivfoto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen har som alltid mange lag i aksjon i helgene, og første adventshelga var intet unntak selv om jula for alvor henger over oss.

På fredag ble den tredje av totalt fem helger i Flatås Julecup sparket i gang, og Tiller stilte med tre lag i G15-klassen i Kotenghallen. To av lagene avanserte til sluttspillet på søndag, der ett lag gikk til kvartfinale, men så sa det stopp. Mot turneringsvinner Ranheim måtte våre gutter se seg slått 5-2.

Flere av guttene var i aksjon i lørdagens kvalifiseringskamp til neste års G16 0. divisjon. Tiller ledet lenge 2-1 over Stenkjer, men nordtrønderne utlignet kort tid før slutt. Uansett ble det et sterkt poeng å ta med videre i kvalifiseringen.

Les kamprapporten fra G16-kampen her.


Middels futsalhelg

Søndagen innledet med futsalkamper i kvinneserien i Charlottenlund VGS-hallen, der blåtrøyene skulle fortsette fra der de slapp i den første runden hvor det ble fire poeng på to kamper.

Dessverre gikk det ikke veien i første kamp mot Utleira tidlig på søndag. Oransjtrøyene snudde kampen etter Tillers 1-0-ledelse, og Pål Nyheims spillere måtte til slutt se seg slått 5-2 til tross for at de brente flere store muligheter.

Bedre gikk det i kamp nummer to, da de møtte Sokna. Celine Kleiven Vevle åpnet det som skulle vise seg å bli et målshow rett etter avspark, og Tiller ga seg ikke før det sto 9-1 i målprotokollen.

I tredje og helgas siste kamp ledet Tiller 2-0 over sterke Strindheim, men en svak avslutning på kampen førte til at det ble 2-2 og ett poeng hver i det som ble et temperamentsfullt oppgjør både på og utenfor banen.

Se bilder fra futsalrunden her.

J17 kvalifisert for 0. divisjon

Helt til slutt var det to interessante kvalifiseringskamper til neste års 0. divisjon som sto på planen. Først ut var et nykomponert J15-lag, og til tross for et ungt lag med lite erfaring på dette nivået, vant Tiller hele 10-2 over Vinne etter blant annet fire mål fra Louisa Stuedahl og to hver fra Hejar Kara og Maria Høvik.

Les kamprapporten fra J15-kampen her.

Helgas siste kamp var det J17 som sto for. De skulle møte Remyra i en utslagsrunde for retten til å spille neste års 0. divisjon, selv om det er merkelig nok at Tiller måtte gjennom kvalifisering til denne klassen for andre år på rad - etter å ha vunnet 0. divisjon to år på rad.

Tiller hadde full kontroll fra start til slutt, og kaptein Andrea Sivertsen Broholm visket vekk smultringen til nordtrønderne da hun satte inn 1-0 tidlig i kampen.

Kaisa Øien Aune doblet ledelsen før pause, og etter hvilen var det bare ett lag på banen. To mål fra Lise Finsrud og ett hver fra Marita Olsen og Siri Oline Berg-Johansen økte ledelsen til 6-0 et stykke ut i andre omgang, før Emilie Marie Joramo og to nettkjenninger fra Synne Bye-Andersen sørget for en sterk 9-0-seier til slutt.


Vi gratulerer J17 med en plass i neste års 0. divisjon!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.