G16: Tiller 2 - 2 Steinkjer

Postet av Marius L. Larsen den 2. Des 2017

ABRAHALLEN (SVEBERG): Det kommende G16-laget fikk med seg et sterkt poeng i første kamp i kvalifiseringen til 0. divisjon lørdag ettermiddag.

De blåkledde fra Tillerbyen skulle ut i en tøff kvalifiseringspremiere mot Steinkjer denne lørdagen, vel vitende om at to nye oppgjør mot andre motstandere kommer om ikke så altfor lenge.

Den 80 minutter lange bataljen bar preg av to lag som klarte å stenge av hverandres muligheter, og det var ikke store sjansene i åpningsminuttene.

Etter 30 minutter gikk gjestene opp i ledelsen på et langskudd fra 18 meter, kun minutter etter at midtbaneanker Markus Sitouze Danielsen måtte halte av grunnet en vridningskade.

Endret taktikk

I pausen valgte trenerduoen Runar Koteng Frøens og Roy Fjærli å gjøre noen taktiske grep, og det fikk umiddelbare resultater.

Et drøyt kvarter etter sidebytte stormet Sondre Weiseth framover, la et perfekt innlegg på bakre stolpe til Jesper Stegali som stanget inn 1-1.

Fem minutter senere tok blåtrøyene ledelsen 2-1. Kaptein Jonathan Smerkerud Frønes fant Jonas Fossen Thanem med et strålende gjennomspill, og sistnevnte banket ballen kontant i mål.

Kampen bølget fram og tilbake med flest sjanser til Tiller, men fire minutter før full tid utlignet Steinkjer til 2-2 etter kommunikasjonssvikt i bakre rekker.

Allikevel kan våre gutter si seg fornøyd med et viktig poeng og en solid start på kvalifiseringen, etter å ha vunnet årets 3. divisjonsavdeling med et purungt lag.

Neste oppgjør er mot Charlottenlund søndag 10. desember kl.18.00 i Abrahallen.

Allerede i morgen (søndag) spiller også J15 mot Vinne kl.13.30 og J17 mot Remyra kl.16.30. Begge kampene er samme kvalifisering.

G16: Tiller IL 2 (0) - (1) 2 Steinkjer FK