J15: Vinne 2 - 10 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 3. Des 2017

ABRAHALLEN (SVEBERG): Et nykomponert J15-lag vant første kvalifiseringskamp til neste års 0. divisjon lørdag ettermiddag.

Et ungt og delvis urutinert Tiller-lag kjemper om en plass i øverste divisjon i J15-klassen neste år. Foto: Rune Olufsen.

Ettersom det er leeeenge til jul, er de blåkledde fra Tillerbyen i sedvanlig fotballmodus om dagen.

Lørdag ettermiddag var det duket for første kvalifiseringskamp til J15 0. divisjon, et nivå som blir innført fra og med 2018, der et purungt Tiller-lag møtte Vinne i Abrahallen.

Blåtrøyene fikk en pangstart da norgesmester Louisa Stuedahl fikset 1-0 før 12 minutter var spilt, og selv om første omgangs banespill var noe fram og tilbake, doblet angrepsspilleren ledelsen rett før pause.

I andre omgang levnet det derimot absolutt ingen tvil om hvor seieren skulle havne. Hejar Kara, Mari Kristine Vik og Stuedahl økte ledelsen til 5-0, og selv om Vinne reduserte like etterpå, fortsatte Tiller å kjøre på.

En dobbel fra Maria Høvik og nye nettkjenninger fra Kara og Stuedahl økte forspranget til 9-1. Verdal reduserte for andre gang, men det var Thale Hinsverk og Tiller som kunne juble sist da hun fastsatte sluttresultatet til 10-2.

En fantastisk start for våre unge spillere.

Neste kvalifiseringskamp er mot Astor onsdag 6. desember kl.19.30.

J15: Vinne IL 2 (0) - (2) 10 Tiller IL
0-1 Louisa Stuedahl 12'
0-2 Louisa Stuedahl 35'
0-3 Hejar Kara 45'
0-4 Mari Kristine Vik 52'
0-5 Louisa Stuedahl 54'