- En gjeng med gode spillere

Postet av Marius L. Larsen den 25. Jan 2022

U21-trener Magnus Eriksson ser frem til første kvalifiseringskamp til 0. divisjon.

Magnus Eriksson i midten. Her fra lørdagens treningskamp på Leangen, der mediaavdelingen sto altfor langt unna objektet.


De blåkledde fra Tillerbyen kommer fra en sterk 2-0-seier over Strindheim Toppfotball på lørdag, og onsdag kl.19.30 venter Buvik i første virkelige test på Da-Tel Arena i Buvika. Da skal nemlig G19-1 spille kvalifisering til 0. divisjon.

Siden alle tredjeplassene kvalifiserer seg til serien, er det veldig viktig med en god start for Eirikssons mannskap.

- Stemningen innad i laget er veldig god, og vi gleder oss til å komme i gang. Vi har trent fire ganger i uka siden slutten av november, og jeg føler vi har hatt en fin utvikling, forteller hovedtreneren.


Les også: Oversikt over kvalifiseringskampene


- Fokus på oss selv

Lørdagens 2-0-seier over Strindheim Toppfotball var riktignok bare en treningskamp, men det var også en solid gjennomkjøring.

- Den kampen var viktig for oss i forkant av denne kvalifiseringen. Vi spiller i perioder god fotball og ser igjen en del av de prinsippene vi ønsker i de ulike fasene av spillet. Så alt i alt var det mye positivt å ta med seg og bygge videre på, meddeler U21-sjefen.

- Mange av guttene spilte mot Buvik, Namsos og Vuku i fjor, så dét er utgangspunktet. Vi vet ikke så altfor mye om dem, men vi må være forberedt på at det blir tre tøffe kamper. Vårt hovedfokus er uansett på oss selv og det vi får gjort noe med.

Tiller må tape samtlige tre kamper om det ikke skal bli kvalifisering til 0. divisjon, da alle enere, toere og treere samt den beste fireren i de tre puljene havner i toppdivisjonen.

- Vi har troen på at vi skal klare å kvalifisere oss. Først og fremst fordi vi har en gjeng med gode fotballspillere, og vi håper nå å få tilbake 2-3 stk som har hanglet litt den siste tiden. Er vi påskrudd mentalt og fortsetter fra Strindheim-kampen, er jeg veldig optimistisk, sier Eriksson.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori