Susere sikret seier

Postet av Marius L. Larsen den 22. Jan 2022

(G19 Strindheim TF 0 - 2 Tiller) RUTA ARENA: G19-1 åpnet vinteren med en fullt fortjent seier i første treningskamp lørdag ettermiddag.

Denne gjengen fikk en del å juble for i oppgjøret på Leangen.

Dagens hvitkledde spillere fra Trondheim sør har kvalifisering til 0. divisjon neste uke, og da passet det godt å starte det nye året med en solid gjennomkjøring denne lørdagen.

Mens mediaavdelingens utsendte på øvre plattå meldte om 1-0-ledelse til Tiller til pause etter en flott scoring av Lucas Kolstad, var også fotografen på plass til den andre omgangen.

Etter litt påfyll av den smått berømte drikken Sjokodream innenfor ishallens varme vegger i pausen, kunne man se et til tider dominerende Tiller-lag som skapte flere målsjanser etter sidebytte.

Angrepstrioen Alex Nguyen, Jonas Bardo Fossen Thanem og Fredrik Myrvold var ofte på vei fremover med ballen, der Thanem hadde to store muligheter til å øke ledelsen, men verken et hodestøt eller en styring fra skrått hold endte innenfor stengene.

Tiller-keeper Martin Nicolaisen hadde lite å gjøre annet enn å sette i gang spillet på glimrende vis ved flere anledninger, og hvittrøyene skulle få betalt for det offensive arbeidet.

Kvarteret før full tid ladet Sondre Grøtte høyreslegga og hamret til på halv volley fra 25 meter. Ballen suste i lengste hjørne, via stolpen og i mål til 2-0.

Flere mål ble det ikke i en kamp der mange spillere fikk verdifulle minutter på banen før det virkelig gjelder i neste ukes kvalifisering.

Det er bare å fortsette dette gode arbeidet, gutter!

Strindheim TF 0 - 2 Tiller IL
0-1 Lucas Kolstad 40'
0-2 Sondre Grøtte 75'