Før avspark: Avgjørende trippeloppgjør

Postet av Marius L. Larsen den 29. Okt 2021

Herrer A, J17 og Kvinner A spiller sine siste og avgjørende seriekamper i helga.

Kapteinstrioen Fredrik Sjøvold, Emma Jensen og Marie Methi skal lede troppene sine i avgjørende kamper i helga. Vi ønsker alle sammen lykke til!


Kampinformasjon Herrer A

⚽️ Spjelkavik
🏆 13. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 30. oktober 2021
⏰ Kl.13.00
🏟 Spjelkavik stadion (Ålesund)
💻 DirekteSport.no


Kampinformasjon J17

⚽️ Strindheim
🏆 Finale Kretsmesterskapet
📅 Lørdag 30. oktober 2021
⏰ Kl.19.00
🏟 Abrahallen (Sveberg)
🎫 Gratis inngang


Kampinformasjon Kvinner A

⚽️ Steinkjer
🏆 5. runde 3. divisjon kvinner sluttspill nivå 1
📅 Søndag 31. oktober 2021
⏰ Kl.16.00
🏟 TOBB Arena Sør (Tiller)
🎫 Gratis inngang


📲 @TillerFotball på Twitter

Samtlige tre oppgjør blir oppdatert direkte i tekstformat på Twitter.

Sørg for at du har satt på varslinger på mobilen:
1) registrer deg gratis på Twitter, enten på nett eller i app
2) søk opp Tiller Fotball i appen og trykk "følg"
3) trykk på bjelle-/klokketegnet øverst og deretter "alle tweetene"

Da kommer våre oppdateringer rett til skjermen uten at du trenger å løfte en finger. Du kan omgjøre valget etter kampslutt hvis ønskelig.


Tøff gresskamp i Ålesund

Våre beste menn reiste fredag ettermiddag til Ålesund og Sunnmøre for andre gang i år. Forrige tur var serieåpningen mot Aalesund 2, der Tiller gikk på en smell og tapte 3-0.

Forrige helg ble det imidlertid en etterlengtet opptur for de blåkledde fra Tillerbyen. Etter 42 sekunder satte de standarden mot Orkla da Espen Johnsen banket inn 1-0, og Tiller så seg aldri tilbake. Det endte med en knallsterk 4-0-seier foran mange håpefulle tilskuere på TOBB Arena Sør.

Spjelkavik er årets siste motstander, et lag som fortsatt har en teoretisk mulighet til å rykke opp. De ligger i skrivende stund tre poeng bak serieleder Træff, men Molde-laget skal være vertskap for allerede nedrykksklare NTNUI, der de aller fleste forventer at Træff kommer til å vinne.

Tiller reiser til denne kampen uten angrepsspillerne Robin Hermanstad og Jonathan Smerkerud Frønes, som begge sliter med sine respektive skader. Ryktene vil ha det til at Ove Westby Bugten, som scoret Tillers mål i cupkampen mot Kristiansund, er klar for årets siste innsats i helblå drakt.

Ved seier kan Tiller klare topp 6 som vil gi en direkteplass i neste års utgave av Norgesmesterskapet.


Klar for revansje

J17 spiller finale i kretsmesterskapet lørdag kveld i ærverdige Abrahallen. De blåkledde gjorde rent bord med sju seiere på like mange kamper som eneste lag i avdelingen.

I finalen venter den andre avdelingsvinneren i 1. divisjon, nemlig Strindheim - en rival Tiller har møtt mange ganger opp gjennom årene. Strindheim vant sin svært jevne avdeling knepent foran Sverre og Ranheim.

Strindheim slo Tiller i finalen i Adidas Cup for to uker siden. Et etter hvert slitent Tiller-lag klarte ikke å matche et mer løpende Strindheim-lag, da våre jenter måtte se seg slått 2-0 på Gjøvik.

Nå vil Tiller ha en kraftig revansje. Med straffesparkkonkurransen mot nettopp Strindheim og en solid seier over Steinkjer i semifinalen i OBOS-cup friskt i minnet, er det duket for en svært spennende KM-finale i Abrahallen denne lørdagskvelden.


Opprykkskamp søndag

Søndag ettermiddag vil vi få svaret på om Tiller har tatt revansje fra 2019-sesongen. Våre beste kvinner har satt seg selv i en glimrende posisjon til å rykke opp til 2. divisjon. Det har tidligere vært en drøm, men kan det nå bli virkelighet?

Mandagens dramatiske toppoppgjør mot Utleira inneholdt det meste. Tiller havnet tidlig under, men svarte til gangs i andre omgang. Blåtrøyene kjørte kampen fullstendig, og da Andrea Holm Aune endelig utlignet til 1-1 med tolv minutter igjen å spille, var det ingen tvil. Et nytt mål fra Holm Aune og en punktering fra Marie Methi sørget for en fantastisk 3-1-seier og foreløpig tabelltopp.

Dramatisk ble det også på Guldbergaunet i Steinkjer, der gultrøyene tok imot Strindheim i sin siste hjemmekamp. Vertene lå under 2-0 til kvarteret igjen å spille, men så snudde Steinkjer plutselig kampen og vant til slutt 3-2.

Før siste runde ligger Tiller to poeng foran Steinkjer. Gjestene fra nord i Trøndelag har presset på seg ved at de er nødt til å vinne over Tiller på TOBB Arena Sør. Allikevel er det ikke sikkert at det er nok for deres del. De er nemlig avhengig av at Utleira ikke slår Malvik, noe som virker lite sannsynlig slik ståa er nå.

Tiller er 10 plussmål foran Utleira før siste avgjørende runde.


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori