Et lysglimt fra herrene

Postet av Marius L. Larsen den 18. Okt 2021

Det var mange spennende kamper i helga, der herrene kunne juble over poeng.

Fredrik Meland Johnsen sørget for en ren kvalik-finale i 5. divisjon neste søndag. Her fra 3. divisjonskampen mot Træff forrige helg.

De blåkledde fra Tillerbyen spilte over "hele Norge" i helga, der kampene startet på lørdag på Dalgård. Våre beste menn gjestet Byåsen Toppfotball i et skikkelig tidligvintervær, og da det så ut til at det ikke ble noen poeng med hjem til sørsida, utlignet Sindre Welo på straffespark og sikret 2-2.

Les vår kamprapport her

Søndagen inneholdt flere spennende dueller. På TOBB Arena Sør spilte et relativt ungt herrer-2-lag mot Melhus 2 i 5. divisjon, men det hadde lite å si for både prestasjonen og resultatet. Tiller 2 vant 4-1 etter scoringer av Fredrik Meland Johnsen (2), Kristoffer Pires Ferreira og Sadiki Reberaho.

Dermed er det duket for en durabel avslutning på sesongen med et bortemøte med opprykksjagede Trønder-Lyn neste søndag.

Les kampfakta her

I Namsos gjestet G19-1 DDE-bygda for å spille om en finale i OBOS-cup. Jonas Bardo Fossen Thanem sendte Tiller i føringen rett før pause, men selv om Namsos ble korrekt redusert til ti spillere tidlig i andre omgang, utlignet hjemmelaget fem minutter før slutt.

Etter at det ikke ble noen avgjørelse i ekstraomgangene, måtte det kåres en vinner på straffepark. Der tapte Tiller 5-4.

Søndagen ble avsluttet med en lang kjøretur hjem fra Gjøvik for J17. De spilte de siste kampene i sluttspillet i Adidas Cup denne helga, og lørdagens kamp mot Askøy fra Bergen gikk blåtrøyenes vei. Mål fra Ingeborg Nyberg Hansen og Rikke Olufsen sikret en sterk 2-0-seier og finale neste dag.

Dessverre var det tunge føtter å spore i finalen mot Strindheim. Tiller klarte aldri å komme opp på sitt vante nivå, og da ble de hardt straffet. Finalen endte med et knepent 2-0-tap, men J17 kan se tilbake på en fantastisk innsats kronet med en herlig 2. plass.

Fra finalen i Adidas Cup på Gjøvik Stadion.