Robin Hermanstad (t.v.) og Jonathan Smerkerud Frønes er i scoringshumør om dagen. Fortsetter nettsusene på lørdag?

🎫 Gratis inngang
💻 DirekteSport.no

Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben

Kvinnelaget gjester Steinkjer i siste grunnserierunde. Klarer de sju seiere på rad før sluttspillet starter neste uke?

Kampinformasjon: Steinkjer

🏆 7. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
📅 Søndag 3. oktober 2021
⏰ Kl.15.00
🏟 Guldbergaunet TOBB Arena

Tap, walkover og ingen Twitter

De blåkledde fra Tillerbyen har vært solide gjennom en så langt tøff høst, men våre beste menn fikk seg en smell i forrige serierunde.

Etter fire strake seiere, jaktet Tiller den femte borte mot Kolstad. De blå havnet tidlig under, men hentet seg inn to ganger og ledet også 3-2 tidlig i andre omgang. Dessverre ble de felt av en ulovlig to-touch-straffe, som overraskende nok ble gyldig, og tapte 4-3 på overtid.

Dermed ligger Tiller foreløpig på 6. plass på tabellen, kun fem poeng opp til serieleder.

Nå jakter de en solid revansje mot Strindheim Toppfotball.

Siste fem kamper:
 Tiller 4 - 1 Molde-2
 Tiller 1 - 0 Melhus
 Tynset 1 - 2 Tiller
 Tiller 1 - 0 Volda
Kolstad 4 - 3 Tiller

Våre beste kvinner opplevde en skuffelse selv om det ble tre poeng i forrige kamp. Så hvordan kan det ha seg?

Forrige kamp mot Charlottenlund som skulle ha vært spilt onsdag i forrige uke, ble avlyst ettersom gråtrøyene ikke klarte å stille lag på banen som er 13 kilometer unna. Tiller ble derfor tilkjent 3-0-seier på walkover.

Forrige spilte kamp endte jevnt, men med en fortjent Tiller-seier da blåtrøyene slo Malvik 3-2 på TOBB Arena Sør. Med denne seieren ble også plassen i sluttspillserien sikret, som starter i uke 40.

De blå leder tabellen i grunnserien på målforskjell foran søndagens motstander Steinkjer.

✅ Egge 0 - 6 Tiller
 Tiller 5 - 0 Vuku
✅ NTNUI 1 - 2 Tiller
Tiller 3 - 2 Malvik
Tiller 3 - 0 Charlottenlund (WO)

Lørdagens oppgjør mot Strindheim Toppfotball blir ikke oppdatert på Twitter. Det er fordi mediaansvarlig har et trenerverv som man vier dagen til.

Ustabil og stabil form

Herrelagets motstander er toppfotballklubben fra Leangen, Strindheim. Fra vegg-i-vegg med den snart eksporterte travbanen har de hatt en heftig galopp gjennom årets Norsk Tipping-liga.

De ledet avdelingen tidligere i høst, men så har de ikke plukket så mange poeng som forventet. De tapte overraskende nok for Melhus for tre uker siden og deretter klarte bare uavgjort mot Træff rett etterpå, men de rettet opp inntrykket med en sterk 4-0-seier over Orkla forrige helg.

De ligger i skrivende stund tre poeng foran Tiller på 2. plass.

🔘 Strindheim TF 3 - 3 Aalesund 2
✅ Strindheim TF 6 - 1 Tynset
❌ Melhus 1 - 0 Strindheim TF
🔘 Strindheim TF 2 - 2 Træff
✅ Orkla 0 - 4 Strindheim TF

Kvinnelagets motstander Steinkjer har i likhet med Tiller gjort rent bord på sine seks første kamper, men de opplevde også dessverre det Tiller gjorde i sin forrige kamp.

Gultrøyene skulle ha møtt Charlottenlund til en real krig om poengene, men gjestene ble hjemme i Trondheim og Steinkjer vant 3-0 på walkover.

Med likhet for loven, så betyr det at Tiller starter oppgjøret med fire plussmål bedre enn nordtrønderne. Også Steinkjer er klare for sluttspillet, så dette oppgjøret i grunnserien har kun med æren å gjøre, men blåtrøyene gleder seg til å måle krefter mot en tøff motstander.

Er det en ting som er sikkert senere i oktober, så er det at når lagene møtes igjen så blir det på TOBB Arena Sør.

Mye jubel for to år siden

Sist alle de fire lagene møttes i seriespill på sitt nivå, var i 2019 ettersom myndighetene aldri åpnet opp for fotball for voksne i 2020.

Herrelaget hadde stålkontroll på Strindheim Toppfotball i sommervarmen på Leangen i juli. Robin Hermanstad sendte Tiller foran rett før pause, og to nye scoringer sørget for en knallsterk 3-0-seier.

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør på høsten gikk det ikke fullt så bra. Tiller ledet 1-0 tidlig i andre omgang, men fikk utligning mot seg rett etterpå og tapte til slutt 3-1.

Kamprapporter fra 2019:
Strindheim TF 0 - 3 Tiller
Tiller 1 - 3 Strindheim TF

Kvinnelaget fikk et tøft og svært nervepirrende bortemøte med nyopprykkede Steinkjer i april 2019. Blåtrøyene lå under 2-0 med en gang, men de utlignet til pause. Selv om de gulkledde tok ledelsen på nytt i andre omgang, var det Tiller som sto igjen som seierskvinner etter en 4-3-seier i nest siste spilleminutt.

På TOBB Arena Sør i august det året var det egentlig ingen tvil om hvor seieren skulle havne. Det sto riktignok 1-1, men så våknet Victoria Sande Petersen og resten av de blå og vant hele 6-1 til slutt.

Steinkjer 3 - 4 Tiller
Tiller 6 - 1 Steinkjer