Tiller 1 - 3 Strindheim TF

Postet av Marius L. Larsen den 14. Sep 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Herrelaget tok ledelsen, men mistet den i samarbeid med sløvhet.

De blåkledde fra Tillerbyen kom aldri helt i gang på egen hjemmebane denne lørdagen. Strindheim var mer aggressive og selvsikre i det de foretok seg i løpet av det første kvarteret, men Tiller kom bedre med utover i omgangen.

Sondre Bondø Garstad hadde en gyllen mulighet til å sende Tiller i føringen, men forsøket alene med keeper gikk utenfor nærmeste stolpe.

Deretter kunne Oskar Stølan vise frem venstreslegga etter et godt innlegg av Robin Hermanstad, men forsøket skled av foten og ballen gikk utenfor.

Hjemmelaget hadde flere brukbare halvsjanser rett før pause, men de manglet det lille ekstra foran mål.

Tok ledelsen og ble nonchalant

Dog ble det blå jubel rett etter sidebytte. Andre omgang var ikke mer enn tre minutter gammel da Sindre Welo kriget inn 1-0 fra kloss hold på kaptein Magnus Bjerkes frispark, og ting så lysende ut.

Men så ropte Strindheim "varsko her" med sitt stolpetreff alene med Tiller-keeper Steinar Ranheim kun sekunder etter avspark, og da vertenes sisteskanse måtte ut i full strekk på et frispark, hadde man forhåpninger om at gutta i helblått hadde mottatt advarslene.

Kanskje ikke. For i det 55. spilleminutt utlignet gjestene på straffespark, og lagene var like langt.

Tre annulerte mål

Ikke lang tid etterpå trodde alle at Bjerke hadde sendt Tiller tilbake i ledelsen på sitt perfekte frispark i lengste vinkel, men det ble avblåst for en hands som vertene ikke forsto.

I det 71. minutt mistet blåtrøyene ballen rundt egen 16-meter, og Strindheim var nådeløs. Plutselig sto det 1-2 i målprotokollen, og vondt skulle bli til verre.

Seks minutter senere scoret Tiller på nok et frispark, men denne gang ble det avblåst for angrep på keeper. Ironisk nok økte Strindheim ledelsen til 1-3 nesten umiddelbart på et direkte frispark som gikk via en ballredd Tiller-mur.

På overtid trodde Tiller at de hadde pyntet på resultatet på sitt 'nte frispark, men scoringen ble annulert for offside.

Dermed tapte Tiller knepent for Strindheim denne dagen, i en kamp der blåtrøyene ble hardt straffet for ballmist og for å være nest best i de fleste dueller.

Heldigvis kan de snart rette opp inntrykket. Neste kamp er lørdag 21. september kl.16.00 mot Verdal på bortebane.

Lørdag 14. september 2019 kl.14.00
Gule kort Tiller: Sondre Bondø Garstad (58'), Kjartan Ulstad (79')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 92

Steinar Bæverfjord Ranheim
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Oskar Stølan - Kjartan Ulstad - Espen Johnsen
Alpha Doboyou - Sondre Bondø Garstad - Robin Johansen Hermanstad

72' Doboyou --> Gard Ragnar Killingberg
72' Garstad --> Even Rogstad Kvalvær

Ubenyttede reserver: Christian Simonsen Grindvold, Henning Borgen Gladsø, Kasper Røe, Jonas Krokstad Aune, Ole Jørgen Stegavik.