Før avspark: Egge - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2021

Kvinnelaget spiller sin andre seriekamp mandag kveld, og den kan du følge direkte på Twitter.

God stemning er en viktig faktor for tre poeng.


Kampinformasjon

🏆 2. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
📅 Mandag 30. august 2021
⏰ Kl.20.00
🏟 SMN Arena Egge
📲 @TillerFotball på Twitter


Vil fortsette fra sist

De blåkledde fra Tillerbyen spilte sin første seriekamp på nesten to år forrige mandag da Orkla tok turen til TOBB Arena Sør.

Der var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Tiller ledet 4-0 før 21 minutter var spilt, og selv om andre omgang ble i et noe roligere tempo, vant blåtrøyene til slutt hele 7-0 i premieren.


Se grunnspilltabellen her

Egentlig skulle de ha spilt Trøndersk Mesterskap mot Gimse tre dager senere, men laget fra Brekkåsen trakk seg kort tid før kampstart. Tiller vant dermed på walkover.


Forrige kamp:
Tiller 7 - 0 Orkla


Suksess de siste møtene

Tiller og Egge møttes i seniorsammenheng i 2019 for aller første gang. Det var et spennende oppgjør i sluttspillet i 4. divisjon, der det sto om en finale i kretsmesterskapet. Tiller vant til slutt 1-0 etter en scoring sent i kampen.

I fjor var det samarbeidslaget Steinkjer/Egge som var motstander i J19-serien, ettersom seniorfotballen ikke fikk lov til å starte av myndighetene. Selv om laget besto for det meste av Steinkjer-spillere, et lag Tiller skal møte i 3. divisjon sent i september, ga de tøff motstand.

Tiller vant riktignok 5-0 på bortebane, mens på TOBB Arena Sør ble det en knepen 2-0-seier etter blant annet et vanvittig mål av Marie Methi.


Kamprapporter fra 2019 og 2020:
Egge 0 - 1 Tiller-2
Steinkjer/Egge 0 - 5 Tiller
Tiller 2 - 0 Steinkjer/Egge


Seks baklengs sist

Det er mye som tyder på at det er et ungt Egge-lag som venter Tiller denne mandagskvelden. I serieåpningen borte mot Malvik ble det tøft for oransjtrøyene, selv om de hadde en solid opphenting.

Fra å ligge under 2-0 etter bare fem minutter, utlignet Egge til 2-2 kort tid etterpå ved Ingeborg Johansen og Helga Ystad Derås. Det sto 4-2 til pause i disfavør nordtrønderne, og det endte 6-2 til slutt.

På mandag venter en uvant kunstgressbane og knapt over tosifret plussgrader, så det blir en nøtt å knekke for de blåkledde.


Forrige kamp:
Malvik 6 - 2 Egge


Toppscoreren er med

Tiller kommer til denne kampen mot Egge med stor selvtillit etter en solid premiere mot Orkla, og det er ventet at blåtrøyene stiller med tilnærmet samme tropp som den kampen.

Thale Hinsverk er lagets toppscorer med sine tre fulltreffere i forrige serierunde, og hun er klar for å treffe nettmaskene på Egge nok en gang.

Det er også rutinerte Sandra Aardahl Gulstad, som også åpnet scoringskontoen sist mandag.

Ellers meldes det om god stemning på treningsfeltet den siste uka. Laget har virkelig fått trent godt og er skikkelig gira på tre nye poeng.


Kampen kan følges i tekstformat direkte på det sosiale mediet Twitter. Last ned appen og følg oss gjerne. Setter du på varsler på bjelletegnet på vår profil, så får du tweetene rett på mobilskjermen din uten at du trenger å løfte en finger.


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori