Kategori

Før NM-kampen (J19): Fortuna - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 9. Sep 2017

Tiller gjester Fortuna Ålesund i kvartfinalen i J19-NM søndag ettermiddag, og kampen sendes direkte på vår Facebook-side.


Denne gjengen kjemper om en plass i semifinalen i J19-NM. Foto: Marius L. Larsen.


J19: FK Fortuna Ålesund - Tiller IL
NM Telenor Cup kvartfinale
Søndag 10. september 2017 kl.13.00
Aksla Stadion (Ålesund)

Vi sender kampen direkte på vår Facebook-side - TAKK til Hanne Holm!
Vi oppdaterer mål og andre viktige hendelser direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen tar turen ned til Ålesund og Sunnmøres stolthet da de gjester byens flaggskip innenfor kvinnefotballen i en svært spennende kvartfinale i J19-NM.

Fotballklubben Fortuna Ålesund er en ren kvinnefotballklubb som ble stiftet av en utbrytergruppe fra moderklubben Guard 25. august 1991. Det er i dag den øverste klubben på kvinnesiden i Ålesund og Sunnmøre for øvrig.

J19-laget i NM består i hovedsak av spillere som til daglig spiller i 2. divisjon kvinner avdeling 6. Blåtrøyene ligger i skrivende stund på 2. plass på tabellen, to poeng bak serieleder Molde med en kamp mer spilt.

De har tapt kun én av sine 14 spilte seriekamper, og forrige serierunde, på fredag, beseiret de Byåsen KF 2 3-2.

På veien til kvartfinalen i J19-NM slo de Hødd, Blindheim og Herd i de innledende kvalifiseringsrundene, før de beseiret Molde 3-1 rett før sommeren. I 8-delsfinalen mot Kaupanger endte det med 3-0-seier.


Lang opptur

Tiller og lagets unge spillere har opplevd noen svært spennende uker i det siste. Så sent som forrige torsdag slo de Utleira 3-1 i toppkampen i 4. divisjon kvinner, etter å ha ligget under 0-1 tidlig i oppgjøret. Nå leder Tiller avdelingen med fem poeng med kun fire serierunder igjen å spille.

I J19-NM har det også gått svært bra for Pål Nyheim og Andreas Vevles mannskap.

De startet med å beseire Steinkjer 5-4 etter straffesparkkonkurranse, og deretter fikk Byåsen KF unngjelde da de blåkledde vant fortjent 2-1.

I mai reiste Tiller til 3. divisjonslaget Verdal, og der endte det i full jubel og en strålende 6-1-seier. I 8-delsfinalen mot Trondheims-Ørn på TOBB Arena for to uker siden ga Tiller alt de hadde i møtet med storesøster, der våre jenter vant 3-2 og en plass i kvartfinalen.

Aldri før har Tiller kommet så langt i et Norgesmesterskap noensinne. Nå er de 90 minutter unna en historisk semifinaleplass.


Les også:
- Vi er ikke ferdige ennå


Sterk tropp - landslagsspiller har vendt tilbake

Tiller Media er dessverre forhindret til å bli med på en av årets morsomste kamper, men heldigvis har Hanne Holm nok en gang takket ja til forespørselen om å sende direkte på klubbens Facebook-side.
Tusen takk, Hanne - dette er det mange som setter pris på!
I tillegg vil vi oppdatere mål og andre viktige hendelser på Twitter for dere som er på farten.

Hovedtrener Pål Nyheim har tatt med seg en sterk kamptropp som lørdag formiddag satte seg i minibussen på vei nedover til Ålesund. Laget skal overnatte på hotell og samtidig ha et herlig sosialt opplegg både lørdag og i forkant av søndagens kamp, som spillere, trenere og ikke minst tilreisende supportere gleder seg til.

I kamptroppen er dessverre ikke Sandra Aardahl Gulstad, som den siste tiden har slitt med sykdom, men der finner vi blant annet landslagsduoen Andrea Sivertsen Broholm og Emilie Marie Joramo. Sistnevnte spilte for Tiller før sommeren, men har nå vendt tilbake etter avtale med moderklubb Rennebu. Vi ønsker Emilie hjertelig velkommen tilbake til oss og det som blir en høyinteressant sistedel av høstsesongen!

I tillegg er også '02-spiller Siri Oline Berg-Johansen tatt med i troppen etter solide prestasjoner den siste tiden.


Tillers kamptropp:

Marthe Jakobsen, Marita Olsen, Tiril Olsen, Kristin Loraas Eiriksson, Tonje Gravdal, Kaisa Øien Aune, Celine Kleiven Vevle, Andrea Holm Aune, Andrea Sivertsen Broholm, Emile Marie Joramo, Nora Alexandra Krafft Sæther, Sara Bye-Andersen, Ina Sofie Rokne, Siri Oline Berg-Johansen, Victoria Sande Petersen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.