Kategori

Før kampen: Melhus - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 18. Mai 2019

A-lagsgutta gjester Melhus i en tøff kamp om tre nye poeng søndag kveld.

Niklas Iversen er skadefri og i gryende kampform.


Melhus IL - Tiller IL
6. serierunde
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 19. mai 2019 kl.18.00
Gruva kunstgress (Melhus)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Delvis skyet, 18 grader, svak vind

Kampen følges direkte på Twitter


17. mai-feiringen har lagt seg, men noen late dager fremover blir det ikke. De blåkledde fra Tillerbyen tar nå turen ut til Gruva-anlegget på Melhus i håp om å snu en forferdelig trend fra fjoråret.

I 2018-sesongen, da som Tillerbyen, feilet blåtrøyene under store forventninger. I den TV-sendte hjemmekampen foran over 700 tilskuere på TOBB Arena Sør tapte vertene 1-0 etter å ha levert en svak kamp.

Bedre gikk det dessverre ikke i bortekampen på høsten. Et Melhus-lag i poengnød ville mye mer enn Tiller(byen), og gjestene måtte se seg slått 3-2 i en kamp som blåtrøyene senere har poengtert som sesongens verste gjennomføring.

I vinterens treningskamp på Gruva kunstgress ble det en fortjent 5-2-seier til Tiller, men kampen ble preget av flere mindre heldige skader. Kjartan Ulstad er fremdeles ute etter en sen takling, mens Robin Hermanstad har nylig returnert etter å ha havnet i samme situasjon.


Melhus har startet godt

Tiller-gutta må opp i ringa dersom de skal ha med seg poeng fra Gruva-anlegget denne gangen, for et heltent Melhus-lag i flytsonen venter på motsatt halvdel.

De hvit- og sortstripede startet sesongen med et 2-1-tap borte mot Kongsvinger 2 før to strake seiere over Steinkjer (2-0) og Verdal (3-2) fulgte.

De gikk på et klart nederlag hjemme mot Rosenborg 2 for to uker siden (1-4), men det ble tre sterke poeng borte mot Strindheim TF i forrige runde - en seier som ifølge dem selv kategoriseres som et ran.

Status for Melhus etter fem runder er ni poeng og en sterk 5. plass.


Tiller møter Rosenborg i NM på onsdag.

Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd for å unngå kø!


Skuffende hjemmetap sist

Tiller kommer til dette oppgjøret med et skuffende 0-1-tap for Gjøvik-Lyn på TOBB Arena Sør. Blåtrøyene hang godt med, men slet med å true gjestenes sisteskanse nevneverdig og kampen ebbet ut i 0 poeng.

Dette resultatet kom etter en særdeles god uke. Etter å ha tapt de to første kampene på sesongen, ble det en fin 2-0-seier over Orkla før Trygg/Lade ble slått ut i 1. runde i NM.

Deretter reiste gutta ned til Brumunddal og kjempet seg til tre nye poeng med en knallsterk 1-0-seier.

De vet inderlig godt at selveste Rosenborg venter i cupen på onsdag, men samtidig er det nå det gjelder å vise seg frem for å kunne spille dette oppgjøret.

Før oppgjøret mot Melhus inne har Tiller seks poeng og ligger på 9. plass på tabellen.


Trio uten smerter - kanskje Holm tilbake

Blåtrøyene begynner å se lys i enden av en litt lengre skadetunnel enn først forventet. Med mange skader samtidig, er det gledelig å se at etter at Niklas Iversen, Robin Hermanstad og Magnus Bjerke returnerte for fullt, har de ikke kjent noe til de tidligere skadene.

Samtidig er også Odin Thiago Holm tilbake i full trening, og det kan være at den unge midtbanespilleren blir å finne i kamptroppen på søndag.

Utilgjengelig ut vårsesongen er Espen Amandus Mathiassen, Kjartan Ulstad og Jonas Uran Rønning.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline