Kategori

Knepent tap og regelendring

Postet av Marius L. Larsen den 11. Mar 2019

Tiller tapte knepent for Ørland, og det har blitt regelendringer i Norsk Tipping-ligaen. Les oppsummering av helga her.

Hedda Stuedahl-Karlsen fikk nettsus i OBOS-cup kvinner søndag kveld.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en varm beskjed å våkne til på fredag, da mediaavdelingen bekreftet at det ikke skal gjøres noen forskjell på klubbens to A-lag i 3. divisjon.

Det har uansett aldri vært tanken å gjøre det annerledes. Klubben har likestilt begge kjønn siden 2011, men med Tillers nye 3. divisjonsstatus både på dame- og herresiden, følte Tiller Media at en offisiell bekreftelse på de digitale planene var på sin plass.

Les hele uttalelsen her.


Senere på dagen kom nyheten om at Vilde Hulaas Grøseth skal delta på Equinor Talentleir i slutten av mars.

Les hele saken her.


Ringvirkninger i 3. divisjon kvinner?

Lørdagen startet G19-1s første kamp for året. De møtte Melhus, et lag de slo ut i 0. divisjonskvalifiseringen rett før jul, og kampen ble spilt på Orkanger.

Lagene holdt tett følge hele veien, men to scoringer fra Sondre Vinjevoll tippet avgjørelsen i Tillers favør da de blå vant 4-3.

Les kamprapporten her.

Deretter skulle G16-2 i aksjon mot Rissa i OBOS-cup på Heimdal kunstgress, men våre gutter klarte ikke å få hull på byllen. De blåkledde måtte til slutt se seg beseiret 4-0 etter å ha ligget under 2-0 til pause.

Se kampfakta her.


Videre på lørdag var det også knyttet spenning til fotballtinget som foregikk på Ullevaal Stadion i Oslo. Der ble det bestemt at det skjer endringer i Toppserien og 1. divisjon kvinner, og selv om det ikke har en direkte konsekvens for Tiller i 3. divisjon, så sies det at det kan skje endringer i 2. divisjon.

Der snakkes det om flere lag på dette nivået. Noen vil automatisk komme fra nytt oppsett i 1. divisjon, men hvor mange flere fra 3. divisjon, er foreløpig uvisst.

Les hele vedtaket her.

Les også presisering fra NFF.


Tap og seier i OBOS-cup

Søndagen startet også på fotballtinget i Oslo. Der var det et vedtaksforslag om å endre nedrykksandelen fra hver avdeling i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon herrer) fra dagens 4 lag til 3 lag.

Vedtaket gikk gjennom, og fra og med i årets sesong er nedrykksprosenten minket.

Se alle vedtakene her.

Les også presisering fra NFF.


På søndagskvelden stilte Tiller to kvinnelag i OBOS-cup. Et lag spilte borte mot Ørland, og det skulle bli en jevn affære. Tiller lå under etter en halvtime, men et selvmål og scoring fra Hedda Stuedahl-Karlsen sørget for en 2-1-ledelse.

Dessverre ble kampen snudd nok en gang helt på tampen. Tiller tapte til slutt knepent 3-2.

Se kampfakta her.


Siste obligatoriske kamp denne dagen var kvinnenes bortemøte med Malvik i samme turnering. Tiller fikk en drømmestart med fantastiske scoringer, og med blant annet Lise Finsrud i kanonslag, vant de blå hele 8-2.

Les kamprapporten her.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline