Forsterker likheten

Postet av Marius L. Larsen den 8. Mar 2019

Mediaavdelingen har heller ikke i 2019-sesongen tenkt å gjøre forskjell på A-lagene.

Magnus Bjerke, Louisa Stuedahl, Celine Kleiven Vevle (t.h.) og resten av våre eldste spillere får like mye oppmerksomhet i Tiller Idrettslag Fotball. Det er en regel som er urokkelig. Fotokollasj: Marius L. Larsen.


Tiller Idrettslag Fotball og Tiller Media er stolte over at siden likestillingen av gutter og jenter startet for alvor i 2011, fortsetter den ingen-forskjellsbehandlingen også på tillerfotball.no og i klubbens SoMe-kanaler.

Siden 2013 har mediaavdelingen fokusert på begge kjønn, og gjennom de tre siste årene har det blitt publisert nesten like mange artikler og bildeserier fra både gutte- og jentelag*.

Foran en svært spennende 2019-sesong, der Tiller har to seniorlag i 3. divisjon og aldersbestemte lag på et høyt nivå, forklarer mediaansvarlig måten lagene skal fremmes på:

- 2019 er et historisk år der Tiller har to seniorlag på nivå fire i Norge, og disse lagene vil alltid være klubbens ansikt utad. Dermed er det naturlig at våre A-lag blir viet stor oppmerksomhet på våre hjemmesider og i sosiale kanaler. De eldste er soleklare forbilder for våre yngre spillere, og vi håper den kontinuiteten vi leverer på nett fremhever dette. Vi gleder oss vanvittig til det hele sparkes i gang, forteller en sedvanlig ivrig Marius Larsen, som også er keepertrener for lagene.


Slik blir kampdekningen av våre to 3. divisjonslag i 2019:

1) promovideo uken før første seriekamp
2) fyldig forhåndsomtale senest dagen før seriekamp
3) videointervju før enkelte kamper
4) direkteoppdateringer på Twitter**
5) innholdsrik kamprapport og bildegalleri senest dagen etter seriekamp
6) videointervju etter enkelte kamper
7) oppsummeringsvideo etter sesongslutt


Samtidig vil det også komme forhåndsomtaler og reaksjoner fra hver NM-kamp klubbens lag deltar i.


Forhåndsomtaler og kamprapporter blir publisert på tillerfotball.no, mens alt annet visuelt innhold publiseres i våre sosiale kanaler.


Forza Tiller!


* utregningen inkluderer sakene på tidligere tillerbyenfk.no, som helt til utgangen av 2018 på mange måter var klubbens A-lag på herresiden.

** Twitter-oppdateringer kan utgå dersom lagenes kamper kolliderer og mediaavdelingen må prioritere èn av kampene, hvis ikke vi skaffer en erstatter på den andre.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert avIdrettenOnline