Tine Fotballskole

Tine Fotballskole


Arrangør: Tiller IL - Fotball
Påmeldingsfrist: 07.07.2019 19:59

Tid


Pris

Påmelding fra kr 781,00 inkl. avgifter


Tiller Fotball har den gleden av å invitere jenter og gutter i alderen 7 til 12 år til Tine fotballskole fredag 16 august til søndag 18 august 2019. I 2018 gikk alle plassene raskt unna, så ikke nøl med å booke plass til TINE fotballskole på TOBB Arena. 

En flott fotballskole i din klubb og ditt nærmiljø :)Tidsplan for gjennomføring 

TIDTILTAKINFO
FREDAG 16 AUG.

16:00OppmøteReg og utdeling av utstyr
16:30 - 17:45TreningsøktTrening/øving/mulighet for keepertrening
17:45-18:00AvslutningRydding/Frukt
LØRDAG 17 AUG

09:30Oppmøte
09:45 - 11:301.øktTrening/øving/mulighet for keepertrening
11:45 - 12:30LUNCHmat/drikke/relax
12:30 - 14:45 2.økt
Trening/øving
15:00AvslutningRydding/kontroll
SØNDAG 18 AUG

09:30 - 15:00Som lørdagSom lørdag
15:00 - 15:45Avslutningrydding/kontroll/utdeling av diplomer

Foreldre er velkommen alle dager, spesielt på søndag når vi avslutter fotballskolen. 

Praktisk informasjon:
Da vi kun har TOBB er vi nødt til å avgrense antall deltakere for å få kvalitet i gjennomføringen. Antall deltakere er satt til maks 96 fordelt på jenter og gutter i de ulike alderstrinnene.
Først til mølla gjelder: Se link påmelding nederst på siden

Pris: 750 kr + 40 kr gebyr (790 kr tot) inkluderer t-skjorte, sekk, lunsj, Litago Uten og frukt.
Påmeldingsfrist: 30 juni - begrenset antall plasser.

Husk: Ta med drikkeflaske, kle deg etter været. En god natt søvn og frokost gir deg energi og en god start på dagen!

Visjon: "Når deltagerne på Tine Fotballskole TILLER drar hjem etter endt dag skal samtlige glede seg til å komme tilbake neste dag".

Mål: Alle deltagerne skal ha det gøy og trives på fotballskolen hvor opplegget er tilpasset hver enkelt for best mulig sportslig og menneskelig utvikling.

Mestring + glede = Trivsel I aktiviteten skal vi stimulere dette ved å legge til rette for at hver enkelt får den riktige balansegangen mellom mestring og utfordringer, og at man skal få trene og være mye sammen med venner/nye venner. Det sosiale betyr mye for barna, og spillegleden, leken og samværet skal stå i sentrum. Alle skal bli sett, og føle at de er i trygge omgivelser

Ferdighetsutvikling: Tiller Tine Fotballskole skal være en god arena for ferdighetsutvikling med kvalitet. Det legges mest vekt på utvikling av de individuelle delferdigheter. God organisering av hver enkelt øvelse skal gjøre at det blir høy aktivitet, lite kødannelse, og masse ballberøringer. Det avsettes mye tid til smålagsspill. Dette gjør at hver enkelt spiller er mye involvert hele tiden. 

Ansvarlig/Veiledere: Ansvarlig for årets Fotballskole er Reidar Schjei som har Europas nest høyeste trenerutdanning, samt Diplomtopptrener i Olympiatoppen/NIF. Reidar har solid erfaring, og har vært ansvarlig for TINE fotballskoler i over 16 år. Han er engasjert i Norges Fotballforbund/Trøndelag fotballkrets med ansvar for trener utdanning.

Samtlige gruppeveiledere skal ha gjennomført minimum deler av NFF Grasrottrenerkurs. Alle veiledere blir kurset opp på fotballskolens opplegg i god tid før den starter.

Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.