Før finalene: KM J14 & OBOS Cup J17

Postet av Marius L. Larsen den 4. Nov 2016

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen til Abrahallen lørdag og søndag.

Det er duket for to høyinteressante oppgjør i Abrahallen. Blir det to Tiller-seiere? Fotomontasje: Marius L. Larsen.


Tiller - Strindheim
Finale kretsmesterskap J14
Lørdag 5. november 2016 kl.12.30
Abrahallen (Sveberg)


Inderøy/Byafossen - Tiller

Finale OBOS Cup J17
Søndag 6. november 2016 kl.11.00
Abrahallen (Sveberg)

Vi skal prøve å få til Twitter-oppdateringer fra begge oppgjørene.


J14s førstelag og J17 skal i aksjon i hver sin finale for å avslutte en lang og svært innholdsrik 2016-sesong i helga, og det er de yngste som åpner ballet for blåtrøyene.

Geir Arne Kristiansen, Lise Methi og Lars Marius Løkkens mannskap har gjort en strålende høstsesong med åtte seiere på like mange kamper i 1. divisjon avdeling 1, og står med imponerende 55-9 i målforskjell.

Motstander Strindheim kapret førsteplassen i avdeling 2 foran nesa på Ranheim i siste serierunde, og laget fra Leangen har vist seg å være en tøff nøtt å knekke for Tiller. I fjor tapte sistnevnte hårfint 3-1 i samme finale i J13-klassen, men nå har våre jenter varslet revansje.


Kan vinne "the double"

Vårt eldste jentelag kan krone en kanonsesong i serien med et cupgull og dermed "the double" dersom de beseirer Inderøy/Byafossen i finalen i OBOS Cup.

Det trønderske mesterskapet startet allerede før 0. divisjonssesongen med en sterk 5-2-seier over Ørland på bortebane i første gruppespillkamp, før Åfjord og Sverresborg ble beseiret henholdsvis 8-1 og 8-2.

Pål Nyheim og Andreas Vevles jenter slo Ranheim 6-3 i kvartfinalen og Vuku 4-0 i semifinalen, og nå venter et Inderøy/Byafossen-lag som gikk gjennom høstsesongen i 1. divisjon med ni seiere på like mange kamper.

I likhet med Tiller har søndagens motstandere heller ikke tapt i OBOS Cup. I deres semifinale slo de Vestbyen 7-3.

I fjor møttes Inderøy og Tiller i 0. divisjon J16, og det endte med Tillers eneste tap det året. Har revansjens tid kommet også her?


Vi ønsker J14 og J17 lykke til med helgas spennende kamper!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.