J13: Tiller 1 - 3 Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 31. Okt 2015

SALMAR-BANEN KUNSTGRESS (LERKENDAL): Tiller utgjorde en spennende duell med Strindheim i kampen om kretsmesterskapet, der blåtrøyene kunne gå av banen med hevet hode og sølvplassering etter kampslutt.

Her setter Synne Aunehaugen inn 1-3 helt på tampen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde et offensivt Strindheim-lag som hadde høyt press i åpningsminuttene, og dette betalte seg i form av en tidlig scoring på et hardt skudd fra 12 meter etter seks minutter.

Tiller kom bedre med etter hvert, og etter 11 minutter traff Marie Methi stolpen på en retur fra keeper etter kaptein Andrea Broholms frispark.

Mye duellering og lite sjanser de påfølgende minuttene, helt til det 26. spilleminutt. Tiller-keeper Mathilde Bolghaug gjorde seg stor og reddet en farlig Strindheim-sjanse, men gultrøyene scorte på returen. Bolghaug ble imidlertid liggende etter det første forsøket ettersom hun ble felt overende i situasjonen, men dommeren hørte ikke på Tillers protester.

Begge lag hadde noen farlige hjørnespark i minuttene mot pause, men rett før fløytesignalet økte Strindheim ledelsen til 3-0 på nettopp en corner.

Synne + Synne = mål

I andre omgang startet Tiller med et voldsomt press på Strindheim, og Synne Bye-Andersen var svært nære ved å få med seg ballen forbi en utrusende keeper fem minutter etter hvilen, men sisteskansen var på plass og avverget forsøket.

Rett etterpå forsøkte både Victoria Løkken og Bye-Andersen med skudd fra distanse, men ingen av forsøkene ville innenfor stengene.

Blåtrøyene slet med å skape de store målsjansene bak Strindheim-forsvaret, men ett minutt før slutt lyktes de endelig. Bye-Andersen med et solid forarbeid på høyresiden, og det gode innlegget fant navnesøster Aunehaugen som hamret ballen i mål til 1-3.

Rett etter avspark blåste dommeren i fløyta, og Tiller måtte dermed se seg slått 3-1 av Strindheim.

Uansett ble det en herlig sølvplass etter en fantastisk laginnsats og aldri-gi-opp-innstilling fra våre jenter i helblått! Vi gratulerer med en utrolig høstsesong kronet med avdelingsseier og både semifinale og finale i kretsmesterskapet!

J13: Tiller IL 1 (0) - (3) 3 Strindheim IL