Trønder-Lyn 1 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 11. Aug 2016

SØRØYA KUNSTGRESS (KVÅL): Herrelaget startet høsten på best mulig måte torsdag kveld.

Preben Holm Aune ble matchvinner på Kvål. Her fra en tidligere kamp i år. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk endelig spille om tre poeng mot Trønder-Lyn, etter at motsatt oppgjør på TOBB Arena ble avlyst i siste liten på grunn av defekt lysanlegg, som igjen førte til at Trønder-Lyn valgte å ta tre poeng enn å gjennomføre kampen.

Dermed var det et svært revansjelystent Tiller-lag trener Brage Rimol mønstret denne torsdagskvelden, men det skulle regne mer før sola kom.

Etter bare fire minutter tok hjemmelaget ledelsen. En gulkledd angrepsspiller skjærte innover i banen og bak forsvaret, og satte ballen kontant i lengste hjørne for comeback-keeper Fredrik Røstvold.


Torset og Holm Aune fikset seier

Men ulvene fra Trondheim sør våknet til live etter 23 minutter. Et godt oppbygd angrep med flere flotte kombinasjoner endte med at Marius Torset var alene gjennom, og fra knappe åtte meter hamret han inn 1-1.

Trønder-Lyn var fysisk overlegne, og sett bort fra et stolpeskudd, var de aldri ufarlige på dødballer, men Røstvold var god å ha helt bakerst.

Tiller hadde flere store muligheter, også en suser i aluminiumet, men det var ikke før i det 73. spilleminutt at lyset kom på og det ble jubel igjen.

Fottrappe Torset gjorde grovarbeidet på høyresiden og fant Preben Holm Aune på kloss hold som enkelt styrte inn 2-1 i favør blåtrøyene.

Vertene klarte aldri å sette inn en sluttspurt, og dermed kunne tilbakevendte Alexander Sotberg og resten av Tiller juble over en flott start på høsten.


Kampfakta:

IL Trønder-Lyn 1 (1) - (1) 2 Tiller IL
1-0 4'
1-1 Marius Modalsli Torset 23'
1-2 Preben Holm Aune 73'

12. serierunde 4. divisjon avdeling 2
Torsdag 11. august 2016 kl.19.30
Tilskuere Sørøya kunstgress (Kvål): 25


Laget (4-3-3):

Fredrik Røstvold
Tormod Østerås (k) - Lasse Knutsen - Torbjørn Skjerve - Kim Horghagen
Alexander Sotberg - Fredrik Schevig - Magnus Bleivik Wist
Marius Modalsli Torset - Elias Skjefte - Krister Jenssen Malmo

Innbyttere: Stian Fossen Thanem, Martin Vårhus Thrana, Frederik Vrzic, Preben Holm Aune, Jørgen Weiseth, Kim Roxan Kvande.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.