- Nå har vi ventet lenge

Postet av Marius L. Larsen den 28. Mar 2016

De blåkledde fra Tillerbyen sparker i gang vårsesongen på TOBB Arena søndag 3. april.

Jørgen Tørset (t.v.) og Roar Hassel-Aalbu. Foto: Marius L. Larsen.


Selv om de første NM-kampene for flere av våre lag var tidligere i mars, er det fra 1. april at mange ser på som da vårsesongen endelig starter.

De til tider hustrige vintermånedene er over, og de mange høyinteressante kampene på vår egen TOBB Arena har for lengst kommet i kalenderen.

Søndag 3. april er det de første Tiller-kampene på den nybrøyta banen, da G16s andrelag møter Tynset 2 i OBOS Cup kl.16.00 før våre eldste jenter skal møte KIL/Hemne i J19-NM kl.18.30.

Videre skal G19s andrelag møte Orkanger på bortebane på mandag mens et purungt J16-lag er også i aksjon på onsdag borte mot Egge i NM.

Deretter er det svært mange bortekamper for Tiller, da den neste hjemmekampen på TOBB Arena er torsdag 14. april.

Se oversikt over alle Tiller-kamper her (velg månedsvisning).Borte bra, men hjemme best

Ildsjelene Jørgen Tørset og Roar Hassel-Aalbu gleder seg til en optimistisk fotballsesong i hundreårsjubileet til Tiller Idrettslag.

- Nå har vi ventet lenge siden oktober i fjor, synes jeg. Vinteren er lang, og til tross for mange spennende innendørscuper som Tiller alltid gjør det bra i, er det alltid det beste å komme tilbake på vår egen kunstgressbane mens snøen forsvinner for godt, sier evigunge Tørset.

Han gleder seg til mange av lagene som returnerer til TOBB Arena.

- Det er alltid flott å være på TOBB Arena, og jeg er på plass på søndag. G16-mannskapet innehar svært mange gode spillere, og så er det alltid spennende å se vårt eldste jentelag. KIL/Hemne blir et tøft oppgjør i J19-klassen, men jeg har alltid trua.


- Hvordan få med seg alt?

I tillegg ser Tørset fram til enda flere kamper med Tiller-navnet i, da samarbeidsklubben Tillerbyen har flere Tiller-gutter på deres lag og skal spille hjemmekampene i helblå drakter.

- Det blir spennende med 3. divisjon tilbake på Tonstad. Flere spillere på laget har gått gradene i Tiller - i tillegg til trenerne - og noen har jo vært i klubben tidligere. Lørdag 9. april tror jeg blir en fin dag, utdyper Tørset.

Hassel-Aalbu er kanskje mest kjent som pådriveren for vårt nye klubbhus, men i tillegg til at han er en Tiller-far, er han også med i sportslig utvalg, og det kribler i kroppen før utendørssesongen for alvor sparkes i gang.

- Det blir så mange interessante kamper at man nesten ikke vet hvordan man skal få med seg alt - fra seniorfotball i både 3.- og 4. divisjon til NM-kamper, OBOS Cup og vanlige seriekamper. I tillegg starter sonekveldene (barnefotball, red. anm.) onsdag 11. mai, og da er det alltid trøkk på TOBB Arena, forteller Hassel-Aalbu før han røper mer om klubbhuset.

- Vi har ventet litt på den siste godkjennelsen fra kommunen ettersom vi skal ha to etasjer, og i mellomtiden har vi fått luftet bygget og gjort noe småtteri her og der. Om ikke så altfor mange dager starter vi med riving av veggene på innsiden, og da trenger vi mange hjelpende hender. Det blir gitt egen informasjon om dette ganske snart, forklarer snekkerarbeideren.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.