Aalberg ny Tiller 2-sjef

Postet av Marius L. Larsen den 26. Aug 2015

Tidligere Tiller-spiller Matias Aalberg overtar hovedansvaret for Tiller 2 i 6. divisjon ut sesongen.
De blåkleddes nest beste har blitt styrket på sidelinja for resten av sesongen. 24-årige Matias Aalberg vender tilbake til klubben etter at han valgte å gi seg som spiller etter fjorårssesongen, og kommer til å ha hovedansvaret for Tiller 2 sammen med A-lagets lagleder Geir Øyvind Sjømæling.

I tillegg vil Aalberg assistere A-lagets hovedtrener Marius L. Larsen og assistenttrener Christer Mathissen i kamp i 4. divisjon, samt delta på minimum en trening ukentlig.

Tidligere har Aalberg vært hovedtrener for Tillers mest omtalte juniorlag gjennom tidene, nemlig Tiller 3, også innad humoristisk kalt "Pomp & Pløy", i perioden 2009-2010.


Aalberg-effekten?

- Vi er veldig glade for å ha Aalberg tilbake i klubben, sier Larsen.

- Jeg må gjøre oppmerksom på at det var han selv som tok kontakt for en stund tilbake og lurte om han kunne hjelpe til, og hans engasjement for Tiller kan man aldri avvise. Nå fordeles oppgavene mellom oss trenerne enda bedre, og jeg føler hele treningsgruppa har blitt styrket som konsekvens av dette.

- Det er nok ikke utenkelig at vi i trenerteamet allerede har begynt å tenke 2016, til tross for at det er drøyt to måneder igjen av 2015-sesongen. Først og fremst skal vi klare en glitrende avslutning på høsten i begge divisjoner, forteller Larsen.


Aalberg tok over Tiller 2-skuta før oppgjøret med Sverresborg 2 i 6. divisjon forrige fredag, og det endte som kjent med første seier (5-4) på åtte kamper for laget. Dagen etterpå vant også førstelaget over Innherred (4-0) i 4. divisjon - med Aalberg på sidelinja - og for første gang i 2015 vant dermed begge lagene i samme kamphelg.

Er Aalberg-effekten i gang?


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.