Sverresborg 2 4 - 5 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 21. Aug 2015

HAVSTEIN KUNSTGRESS (SVERRESBORG): Tillers nest beste fikk revansje på Sverresborg 2 da de vant sin første kamp siden 31. mai.

Mobilfoto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen fikk ikke innvilget ønsket om å flytte kampen til søndag, så de skrapte med seg alt som kunne krype og gå til Havstein denne fredagskvelden.

Og det startet jo på best mulig måte da Sindre Brå Henden satte sitt andre forsøk med keeper i mål etter en flott pasning fra Martin Vårhus Thrana etter et kvarter spilt, men ti minutter senere utlignet hjemmelaget til 1-1.

Gjestene fra Tillerbyen tok tilbake ledelsen fem minutter før hvilen ved Frederik Vrzic som hamret inn 1-2, før ingen ringere enn Oddvar Ystgaard økte til 1-3 rett før fløytesignalet etter en strålende målgivende pasning fra Brage Rimol.

Sverresborg kom tilbake

Få minutter ut i andre omgang viste Julian Karlgård at han ikke hadde glemt Tillers berømte åttetallsøvelse da et leggskudd på hel volley fant veien til nettmaskene fra skrått hold, men så fulgte noen svake minutter for gjestene.

De lot vertene gli inn i kampen med to raske reduseringer, men da de var svært nære utligning, tok eldstemann Rimol ansvar med kvarteret igjen å spille. Henden kjørte kontringen mot mål, G16-spiller Stian Thanem herjet til seg retur fra keeper som nevnte Rimol smalt inn til 3-5 favør Tiller 2.

Fem minutter før full tid var det kommunikasjonssvikt mellom keeper Kristoffer Nisja og Geir Øyving Sjømæling som gjorde at sistnevnte uheldigvis headet ballen i eget mål.

Men nærmere utligning kom ikke grønntrøyene fra Trondheim vest, og den første seieren på åtte kamper var endelig et faktum!

PS! Erfarne Rune Olufsen og Thomas André Jensen, som for øvrig spilte for Tiller på tidlig 2000-tallet, meldte overgang dagen før kampen for å hjelpe Tiller å beholde 6. divisjonslaget ut sesongen. De har sagt seg villig til å hjelpe til når anledningen treffer seg - som fort kan bli ofte!

PPS! Didrik Østlyng Tingstad og Stian Fossen Thanem (begge G16) fikk sine seniordebuter i dag!