Før kampen: Tiller - Rødde

Postet av Håvard Ophaug den 19. Mai 2015

I desember fikk jeg Frode Alstad og Johannes Bergh gleden av å ta over som trenere for Tiller G16 lag. En gjeng flotte gutter som trener hardt, står på og gir mye av seg selv. Fra en litt rufsete start, gjennom noen litt triste treningskamper, NM-kvalik og cuper fremstår i dag laget som et solid G16 lag. Hver dag utover våren har vi tatt nye steg videre mot toppformen.


Fra Tynset 12.05.15

I serien så langt i år har vi til tider spilt glimrende og flott fotball, med foreløpig høydepunkt i 2-1 seieren over Heimdal i sesonåpningen. Tross uavgjort 2-2 mot Kolstad og tap 2-0 mot Tynset har vi spillemessig stort sett styrt kampene. Dessverre har vi ikke fått den uttellingen vi har ønsket på alle sjansene våre, mens motstanderne har vært effektive foran vårt mål og fasiten blir da som den er. 4 poeng og en plass midt på tabellen. Hverken vi trenere eller spillerne er fornøyde med det og denne uken blir ekstremt viktig i forhold til resten av våren. Først ute er kampen mot Røddes G16 lag i dag 19. mai kl 20:00 på TKS. Etter to kamper på bortebane skal vi endelig hjem til Fort Tonstad og krige om poengene, og skal vi være fornøyd så skal vi ha med tre poeng i dag. Et hardtsatsende Røddelag på poengjakt er en fin motstander å bryne seg på og det blir to lag som liker å spille fin fotball som møtes.

På fredag drar vi nok en gang ut som gjester og møter da Gimse på Brekkåsen. Om drømmen om seier i førstedivisjon på våren skal leve videre er dette en krig vi må vinne. Med to seiere denne uken tar vi helg på tabelltopp og kan sutte på den karamellen i oppkjøringen til de to siste vårkampene i juni.

I tillegg til to elverkamper denne uken spiller også vårt syverlag to kamper, så vi skal gjennom totalt fire kamper denne uken. Med 37-10 i målforskjell på tre kamper for syverlaget, kan vi love mye moro også her, både hjemme mot Trond på torsdag kl 20:00 og borte mot Klæbu søndag kl 13:00.

Kommentarer

— Guest