Klar for fotballskole

Postet av Håvard Ophaug den 4. Okt 2015

Søndag samlet trenere og trenerinstruktør seg på Quality Hotel Panorama for å forberede seg til ukens fotballskole. En flott og motivert gjeng kommer til å lage en fantastisk fotballskole for deltagerne.


Våre trenere, f.v. Hanne Emilie Falmår, Thea Mortensen, Reidar Schjei (trenerutvikler), Vegard Eidet, Markus Hilsen, Sander Schjefstad og Steffen Ratdal Hammer.

Ukens fotballskole er også skole for våre unge trenere. I løpet av skolen påbegynner de sin trenerutdanning som over tid skal gi NFF C-lisens til slutt. Som trener for trenerne har vi fått med oss legenden Reidar Schjei på laget og allerede i dag var vi i gang med utdanningen. Der delkurs 1 i C-kurset vanligvis varer 16 timer med teori og praksis kommer våre trenere til å gjennomgå over 30 med praksis, teori og coaching for å stå maksimalt rustet for en fremtid som fotballtrenere.

Over tid håper vi å kunne tilby disse unge talentene som ble valgt ut blant 20 søkere til lagene på Tiller og som trenere for flere tiltak i klubben. Kanskje er det fra Tiller den neste Nils Arne Eggen kommer?

Har du enda ikke meldt på ditt barn? Det er enda åpent til kl 22 søndag. Trykk deg inn på https://www.deltager.no/egonsfotballhost201.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.